Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Lopende OKI acties

Upgrade je Oki printer, bekijk de actiepagina voor meer informatie

Upgrade program

LED

LED (light-emitting diode) is een type halfgeleiderelement dat licht afgeeft en in de laatste drie decennia door OKI in printers is gebruikt. Toch lijkt het nu pas ‘ontdekt’ te worden door een aantal toonaangevende industrieën zoals bij het ontwerpen en produceren van auto’s, laptops en eigentijdse verlichting.

3 jaar garantie

Omdat de printers van OKI worden vervaardigd volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en techniek, biedt OKI Europe een verlenging aan van de 1-jarige standaard-garantie tot 3 jaar voor bepaalde printers** en MFP's**, zonder extra kosten voor zijn klanten* Registreer uw product binnen 30 dagen na aankoop en profiteer van gratis 3 jaar on-site garantie of keer terug naar de basisgarantie.

HD-Toner

De LED-technologie maakt de opmerkelijke high-definition kleuren van OKI mogelijk. Dankzij de high-definition kleuren zijn met gemak uitstekende resultaten te bereiken met OKI’s unieke collectie marktbepalende hardware- en softwaretechnologieën.

Single-Pass-Technologie

Deze twee technologieën worden gebruikt in combinatie met de single-pass vlakke papierbaan, wat een uitmuntende afdruksnelheid en ongeëvenaarde mogelijkheden voor mediaverwerking biedt, van zware kaarten tot lange banners van maximaal 1,2 m lang.

MC573dn

De MC573dn maakt alle voordelen van slimme multifunctionele printers (MFP's) betaalbaar voor kleine tot middelgrote bedrijven en werkgroepen.

KOOP NU

MC563dn

De MC563dn is een multifunctionele A4-kleurenprinter waarmee u kunt afdrukken, kopiëren, scannen en faxen.

KOOP NU

MC363dnw

Omdat de MC363 multifunctionele A4-kleurenprinter is ontworpen voor maximale efficiëntie en prestaties, bespaart u tijd en geld.

KOOP NU

C542dn

De C542dn brengt de transformationele voordelen van slimme printers binnen bereik.

KOOP NU

C532dn

De ultrasnelle C532dn heeft een krachtige motor en brengt de afdrukkwaliteit op een hoger plan.

KOOP NU

C332dn

De C332 levert professionele A4-kleurenafdrukken in HD en helpt zo kleine bedrijven hun merk op te bouwen.

KOOP NU

C332dnw

De C332dnw levert professionele A4-kleurenafdrukken in HD en helpt zo kleine bedrijven hun merk op te bouwen.

KOOP NU

B412dn

Met de betaalbare, professionele B412dn A4 desktop-zwart-witprinter kunt u kostenefficiënt en hoogwaardig afdrukken in zwart-wit.

KOOP NU

B432dn

De gebruiksvriendelijke B432dn A4 zwart-witprinter, die is ontworpen voor maximale snelheid en optimale efficiëntie, biedt geavanceerde productiviteitsfuncties.

KOOP NU

Youtube kanaal OKI

Bekijk hier het Youtube kanaal van Oki.

MEER INFO