Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Hoe te claimen
Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemende OKI printer of multifunctionele printer.
Stap 2: Ga binnen 28 dagen na aankoop naar de actiepagina van OKI om de aanvraag voor jouw cashback in te dienen oki.com.
Stap 3: Vul op de actiepagina van OKI de aanvraag in en upload de factuur van de oude printer en nieuwe printer.
Stap 4: Ontvang via OKI jouw cashback.

Actievoorwaarden van OKI zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via OKI, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. OKI en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.