• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Over vignetten

Bij verschillende producten staan vignetten. Hieronder kun je vinden welke vignetten we op de site hebben staan en wat ze betekenen.

ABC KeuzeABC Keuze

ABC-keuze

Bij sommige producten op onze site staat de vermelding ‘A-keuze’, ‘B-keuze’ of ‘C-keuze’. Dit zijn producten die bijvoorbeeld uit de verpakking zijn geweest, door iemand zijn geretourneerd onder het herroepingsrecht of enkele beschadigingen hebben. Bij elk product staat duidelijk aangegeven wat je precies kunt verwachten, zodat je als klant niet voor verrassingen komt te staan.

Kijk voor meer informatie op de pagina Over ABC-keuze.

ActieproductActieproduct

Actieproduct

Deze producten maken onderdeel uit van een actie. Vaak krijg je bij deze producten iets extra, zoals een code voor een game of andere software, of tegoed voor Steam. Kijk voor alle acties op onze actiepagina.

CashbackCashback

Cashback

Bij aankoop van dit product (of een combinatie van producten waar dit product er één van is), kun je na aankoop in aanmerking komen voor een cashback. Deze acties lopen over het algemeen via de fabrikant of een andere externe partij. Kijk voor een overzicht van alle acties op onze actiepagina.

Gratis verzendingGratis verzending

Gratis verzending

Dit product wordt gratis (binnen Nederland) verzonden. Kijk voor meer informatie op onze informatiepagina.

 

AanbiedingAanbieding

Aanbieding

Dit product is tijdelijk in de aanbieding. Het kan hierbij gaan om een tijdelijke prijsverlaging of om producten die we al lang in Raalte op voorraad hebben. Het zijn altijd nieuwe producten met de normale garantie. Kijk voor meer aanbiedingen op onze overzichtspagina.

Op = OpOp = Op

Beperkte voorraad

Van dit product hebben we slechts een beperkte voorraad. Zolang wij zelf voorraad hebben in Raalte is dit product gewoon te bestellen, maar het is helaas niet mogelijk om meer producten in bestelling te zetten. Kijk voor onze extra scherp geprijsde producten op onze overzichtspagina.

Max per klantMax per klant

Maximaal aantal per klant

In uitzonderlijke gevallen moeten we helaas limieten stellen aan het aantal stuks dat we van een product per klant verkopen. Dit is bijvoorbeeld in geval van schaarste van bepaalde producten, waarbij we zoveel mogelijk klanten willen helpen.

HWI ExcellentHWI Excellent

Externe review

Dit product is uitgebreid bekeken door een externe website, zoals Hardware.Info. Kijk voor de volledige review bij het product, daar kun je een link vinden naar de volledige review.

80 PLUS Gold80 PLUS Gold

Producteigenschap

Bij sommige producten wordt een specifieke eigenschap uitgelicht, zoals de efficientie van een voeding of het type processor dat in een systeem zit. Kijk voor meer informatie bij het product zelf.