Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Powered by MSI 2.0

De kracht van één

“Powered by MSI” is een keurmerk dat jou de garantie geeft dat jouw pc is gebouwd door experts met enkel de beste MSI componenten die zorgen voor de beste gaming ervaring.

De beste MSI producten…

Dankzij jarenlange ervaring in het designen en ontwikkelen van prijswinnende componenten, zorgt MSI samen met ons voor geweldige PC's voor ieder budget.

…geïnstalleerd door de beste pc bouwers

Iedere Powered by MSI PC wordt gebouwd en vormgegeven door onze experts. Wij werken uitsluitend met de beste pc bouwers van over de hele wereld en gebruiken enkel de beste componenten die zorgen voor de beste gaming prestaties.

Eén wordt drie

Om te helpen de beste POWERED BY MSI PC voor jou te vinden, hebben we POWERED BY MSI geüpgraded naar 3 LEVELS (ESSENTIAL, ADVANCED, ULTIMATE) afhankelijk van het aantal MSI componenten verwerkt in de PC. Het maakt niet uit wat jouw budget is, jij bent altijd verzekerd van de "POWERED BY MSI" gaming ervaring.

Wat houdt dit in?

Essential

Dit “POWERED BY MSI ESSENTIAL” logo geeft jou de garantie dat jouw PC is gebouwd met een MSI moederbord en videokaart. De PC is gebouwd en samengesteld door een gecertificeerd MSI partner.

Advanced

Dit “POWERED BY MSI ADVANCED” logo geeft jou de garantie dat jouw PC tenminste is voorzien van 4 MSI componenten. In de PC zit tenminste een MSI moederbord, videokaart en SSD en een voeding of behuizing of liquid cooling. De PC is samengesteld door experts waardoor jij verzekerd bent van de beste prestaties en comptabiliteit met de MSI software en ecosysteem.

Ultimate

Dit “POWERED BY MSI ULTIMATE” logo geeft jou de garantie dat jouw PC tenminste is voorzien van 6 MSI componenten ([ Moederbord + Videokaart ] + SSD + Voeding + Behuizing + Liquid Cooling). De PC is samengesteld door experts waardoor jij verzekerd bent van de beste prestaties en comptabiliteit met de MSI software en ecosysteem.

Beter samen

Door te kiezen voor een POWERED BY MSI PC ben jij verzekerd van de beste comptabiliteit tussen alle componenten. Ben jij zelf niet zo handig? Je hoeft je niet druk te maken over de grootte, de capaciteit, socket et cetera. POWERED BY MSI PC's voorzien jou van een échte 'plug and play' ervaring, zodat jij kunt GAMEN en WERKEN zonder zorgen.

Er kan maar één de beste zijn

Met MSI CENTER software, monitor en bedien je al jouw PC functies in een oogwenk. Gaming mode, koeling, verlichting, prestaties, driver updates, opslag en nog veel meer. Allemaal op één plek!

Onze Powered by MSI PC’s

Hieronder vind je onze “Powered by MSI” PC’s. Ontworpen, gebouwd en gefinetuned door onze teams.