• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

HP printers

Op zoek naar een HP printer? Azerty verkoopt alle populaire HP printers voor een scherpe prijs. Veel HP printers kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis -ook in het weekend

Er zijn 218 resultaten gevonden

193-216 van 218 resultaten

Er zijn 218 resultaten gevonden

193-216 van 218 resultaten

HP printassortiment

HP maakt zowel de HP inkjetprinter alsde HP laserprinter, de HP Printer WiFi en de HP all-in one printer. De laatste hiervan beschikt meestal ook over een HP Printer Scanner. Ook deze printers heeft HP onderverdeeld in verschillende productlijnen, waaronder de HP Officejet printer, de HP Deskjet printer, HP Laserjet en de HP Envy printer.

De meeste van deze printers zijn multifunctioneel, wat inhoudt dat je er niet alleen mee kunt printen, maar ook mee kunt scannen en kopiëren. Verder zijn ze meestal te verbinden met internet, zodat je documenten kunt printen via smartphone of email. Dan is er ook nog de HP Sprocket printer, die vooral geschikt is voor het printen van foto’s. Meer zien van HP’s verschillende type printers?

Alle multifunctionele HP printers
HP printerHP printer
HP InktcartridgeHP Inktcartridge

HP Inktcartridge

HP produceert in tegenstelling tot andere fabrikanten eigen inktcartridges. Zo ben je verzekerd van de compatibiliteit van de cartridge. HP is zeer milieubewust, wat tot uiting komt in de productie van de inktcartridges zelf van gerecycled materiaal en het gratis innemen en opnieuw recyclen van gebruikte exemplaren via HP Planet Partners.

Bekijk alle HP cartridges

         
         
         
         
         

HP Toner

Behalve inktcartridges maakt HP ook eigen tonercartridges, wat veel andere bedrijven uitbesteden aan derden. Door de tonercartridges van HP te gebruiken kun je consistent werken, zonder onderbrekingen. En ook wat deze producten betreft werkt HP uiterst duurzaam, ze zijn recyclebaar en worden gratis ingenomen door het bedrijf als ze op zijn.

HP TonerHP Toner
Geschiedenis HPGeschiedenis HP

Geschiedenis HP

De letters HP staan voor Hewlett Packard, een van de oudste en grootste technologiebedrijven van Amerika. Het bedrijfis opgericht in 1939 door William Hewlett en David Packard, die begonnen in een garage in PaloAlto, Californië, de plek die nu beschouwd wordt als de bakermat van de beroemde broedplaats voor technologische ontwikkelingen Silicon Valley. Begin jaren tachtigproduceerde HP een eerste laserprinter en inkjetprinter. In 2015 besloot het bedrijf zich op te splitsen in twee ondernemingen en ging verder onder de namen HP Enterprise en HP.

HP Enterprise richt zich hoofdzakelijk op printers en laptops, terwijl HP voornamelijk de markt voorsoftware bedient. Een van de bekendste producten van HP is de laptop. Het bedrijf heeft meerdere productlijnen zoals de Probook, deHP Elitebook, Chromebook en de Pavilion. Wat deze laptops kenmerkt is betrouwbaarheid en degelijkheid, waar HP om bekend staat.

Meer over HP

loader
Bezig met laden...