Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Gamingtoetsenborden

Op zoek naar een gaming toetsenbord? Azerty verkoopt alle populaire gaming toetsenborden voor een scherpe prijs. Veel gaming toetsenborden kunnen we direct uiteigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis - ook in het weekend.

Gamingtoetsenborden

Er zijn 415 resultaten gevonden

1-24 van 415 resultaten
Pagina

Er zijn 415 resultaten gevonden

1-24 van 415 resultaten
Pagina

Mechanisch gaming toetsenbord

Met een mechanisch toetsenbord zijn gamers in staat om de toetsaanslag van een specifieke toets te registreren. Dat gebeurt door een individuele mechanische schakelaar, of switch en ook wel Cherry genoemd, onder een dergelijke toets in te drukken. De veer die onderdeel uitmaakt van de switch registreert vervolgens hoe hard of zacht de toets wordt ingedrukt, zodat bepaald kan worden hoe de toets gebruikt moet worden tijdens het gamen.

Mechanisch gaming toetsenbordMechanisch gaming toetsenbord
Steelseries RGB-toetsenbordSteelseries RGB-toetsenbord

RGB-toetsenbord

Een RGB-toetsenbord kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kun je ervoor kiezen om de verlichting te laten dienen als extra spectaculaire spelbeleving. Maar de RGB-verlichting kan ook tot doel hebben om alleen de specifieke toetsen die je voor een game gebruikt te laten oplichten. Op die manier hoef je niet te zoeken naar welke toets je nodig hebt, maar zie je deze al vanuit je ooghoek. Ideaal om je geheel op het beeldscherm te kunnen focussen en niet afgeleid te worden.

RGB-toetsenborden

Draadloos gaming toetsenbord

Een draadloos gaming toetsenbord heeft als voordeel dat je niet op hoeft te passen dat je verstrikt raakt in draden, of de verbinding verbreekt met de pc doordat de aansluiting er per ongeluk uit getrokken wordt. Deze presteren even goed als toetsenborden met bedrading.

Draadloos gaming toetsenbordDraadloos gaming toetsenbord
Klein gaming toetsenbordKlein gaming toetsenbord

Klein of mini gaming toetsenbord

Een mini gaming toetsenbord is een stuk kleiner van formaat dan reguliere toetsenborden en heeft meestal minder toetsen. De functie van toetsen kun je wel aanpassen, zodat je er geen enkele daadwerkelijk hoeft te missen. Deze mini toetsenborden zijn onder andere ontworpen voor gamers die graag naast de ruimte die de muis en de pc innemen, zoveel mogelijk bewegingsvrijheid willen overhouden op het bureaublad.