• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Refurbished

Refurbished producten zijn al eens gebruikt, maar worden weer naar nieuwstaat teruggebracht. Een refurbished product wordt zeer uitvoerig getest op alle technische aspecten om te waarborgen dat het product technisch in perfecte conditie is. Onderdelen die niet door de test komen worden vervangen, indien nodig.

Elk individueel product wordt zeer kritisch beoordeeld op de optische staat. Producten die niet voldoen aan de eisen worden hersteld om het product in perfecte conditie te krijgen. De nieuwste software wordt ingeladen inclusief de laatste updates. Het product ondergaat dan nog een laatste test en is klaar voor verzending naar een nieuwe gebruiker.

Er zijn 3 resultaten gevonden

Er zijn 3 resultaten gevonden

Green Choice Refurb

Green Choice Refurb is de nieuwe standaard voor de beste kwaliteit refurbished producten die op duurzame wijze worden verwerkt. Met Green Choice Refurb gaan we verder dan alleen optische en technische superieure kwaliteit. Elk aspect wat het milieu belast wordt uitvoerig onder de loep genomen.

Het zo groen mogelijk refurbishen van producten bestaat uit het testen en verwerken via duurzame energie. Gebruik maken van een verpakking zonder additioneel verpakkingsmateriaal wat het milieu zo min mogelijk belast. Ook de onderdelen die voor het refurbishen van deze producten worden gebruikt zijn zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Kiezen voor refurbished is al een goede keuze voor het milieu. Klanten bewust maken hoe duurzaam het product is wat wordt aangekocht verhoogd de klanttevredenheid wat zorgt voor nog meer klantenbinding en het reduceren van retourzendingen.

Het milieu

We staan voor een heldere missie; Ons steentje bijdragen door processen slimmer en groener te maken. Door in elk proces de impact op het milieu mee te nemen in de overweging kunnen we als commercieel bedrijf succesvol zijn en toch verantwoord ondernemen en verduurzamen.

Het aankopen van een refurbished product is een verantwoorde keuze. Deze producten zijn net zo goed als een nieuw product en zijn gelijkwaardig qua prestaties. Het grote verschil is het enorme verschil in belasting voor het milieu. Het produceren van een nieuwe laptop laat een serieuze ecologische voetdruk na op de planeet. Hieronder een aantal wetenschappelijk bewezen gevolgen van de productie van slechts één nieuwe laptop.

Verpakking

Door goed na te denken over de verpakking is ook winst te behalen. Wij gebruiken een verpakking die het product fixeert. Hierdoor is er geen additioneel verpakkingsmateriaal benodigd zoals luchtkussens of andere kunststoffen die niet kunnen worden afgebroken. Enkel een kleine folie om het product te fixeren in een doos die volledig recyclebaar is en zo bij het oud papier kan.

loader
Bezig met laden...