• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Singles Day

Singles Day is niet alleen een dag om te vieren, maar ook een moment om jezelf te verwennen. 

Bij Azerty geloven we dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Daarom hebben we elk jaar speciaal voor jou deals om jezelf op #1 te zetten.
Ontdek onweerstaanbare deals op must-haves die jouw online ervaring naar een hoger niveau tillen. Van krachtige webcams tot hoofdtelefoons met noise-cancelling, bij Azerty ben jij de ster van het moment!
Maak van Singles Day een viering van zelfliefde en geef jezelf het cadeau dat je verdient. Jouw comfort en gemak staan bij ons op #1.
 

Singles Day

Singles Day is niet alleen een dag om te vieren, maar ook één om jezelf te verwennen. Bij Azerty geloven we dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Daarom hebben wij speciaal voor jou tijdens deze sale een aantal deals waarmee jij jezelf op #1 gaat zetten! 

Ontdek de onweerstaanbare deals op Singles Day must-haves bij Azerty. Profiteer van hoge kortingen die jouw online-ervaring direct verbeteren. Van haarscherpe webcams en noodstroom tot kraakheldere noise-cancelling koptelefoons. Bij Azerty ben jij de ster van het moment!

Maak van Singles Day 2024 een feest van zelfliefde en gun jezelf het cadeau dat je verdient. Jouw comfort en gemak staan bij ons op #1. 

Wat is Singles Day? 

Singles Day, het klinkt bijna alsof het iets met dating te maken heeft. Vroeger was dit in China ook echt zo. De Chinese feestdag stond in het teken van vrijgezelle mannen. Maar tegenwoordig viert de hele wereld de feestdag die ook wel november 11/11 wordt genoemd. 

De feestdag staat anno nu in het teken van online shoppen. Veel webshops bieden diverse producten aan met mooie kortingen. Grijp dus je kans en maak gebruik van onze mooie deals. 

Populariteit van 11/11

Singles Day in Nederland begint steeds populairder te worden. En bij Azerty doen we daar natuurlijk graag aan mee. Zo kun je ook dit jaar bij ons terecht voor speciale deals. Welke producten er allemaal van korting worden voorzien houden we nog even geheim. 

Bij Azerty zien we dit als een speciale feestdag waarop jij jezelf op #1 zet. Wij staan voor 'only the best' dus waarom zou jij dan met minder genoegen nemen. Om deze reden hebben wij een aantal speciale deals voor jou geselecteerd. Zo kun je jezelf het cadeau geven dat je verdient. 

 

Bezig met laden...