Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Ontvang een top PC
game naar keuze

bij aankoop van een Samsung SSD

samsung promo header

DEELNEMENDE PRODUCTEN

Portable SSD T5

De wereld bij de hand
Kies voor toegang tot entertainment, cursusmateriaal of games vanaf elk apparaat. Ervaar het gemak van enorm opslagvermogen en een snelle gegevensoverdracht naar laptops, smartphones, spelcomputers en andere apparaten. De nieuwste T5, in verschillende kleuropties die bij jouw stijlgevoel passen, stop je zo in je broekzak of tas.

Portable SSD T5

Portable SSD X5

Professioneel en betrouwbaar
Opslagruimte krijgt een heel nieuwe dimensie op pc's en Macs met Thunderbolt™ 3-poorten*. De X5 is ontworpen voor techprofessionals die content met een hoge resolutie razendsnel willen renderen of compileren. De SSD heeft een efficiënte warmteafvoer en is beveiligd met een wachtwoord voor extra beveiliging.

Portable SSD X5

SSD 860 QVO

Uitstekende geoptimaliseerde SSD
Supersnelle terabyte-capaciteit. De 860 QVO SSD heeft een enorm opslagvermogen, levert krachtige prestaties en is extreem betrouwbaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwste 4-bit MLC NAND-flashtechnologie. Upgrade je systeem met de SSD-snelheden die je nodig hebt.

SSD 860 QVO

SSD 860 EVO

De SSD waarop je kunt vertrouwen
De nieuwste versie van ‘s werelds best verkopende* SATA SSD-serie, de Samsung 860 EVO. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwste V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops. De 860 EVO is beschikbaar voor veel verschillende toepassingen en met verschillende capaciteiten.

SSD 860 EVO

SSD 860 PRO

De SSD waarop je kunt vertrouwen
Profiteer van optimale betrouwbaarheid met de 860 PRO. Dankzij de nieuwste V-NAND-technologie en een krachtige algoritmische controller, kan de SSD een hoge workload aan voor hoogwaardige pc’s, werkstations en NAS (Network Attached Systems) en is daarmee onmisbaar voor gamers, IT’ers en creatieve professionals.

SSD 860 PRO

970 EVO Plus NVMe, 970 EVO NVMe en 970 PRO Nvme

Een SSD die blijft evolueren
De allerbeste prestaties, nu nog beter! De 970 EVO Plus is nóg sneller dan de 970 EVO en is voorzien van de nieuwste V-NAND-technologie en geoptimaliseerde firmware. Deze SSD haalt echt alles uit je NVMe-bandbreedte – voor ongeëvenaarde prestaties. Met een capaciteit tot wel 2 TB en een betrouwbaarheid tot 1.200 TBW.

970 EVO Plus NVMe, 970 EVO NVMe en 970 PRO Nvme

Claiminstructies

Actieperiode tussen 29-5-2019 en 29-7-2019

Claimperiode tussen 29-5-2019 en 12-8-2019

Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemende Samsung SSD.

Stap 2: Ontvang het product en de factuur.

Stap 3: Volg de stappen op de actiepagina van Samsung

Stap 4: Ontvang ANNO 1800, Far Cry New Dawn, The Division 2 of Assassin's Creed Odyssey gratis!

Let op: Om mee te kunnen doen moet je factuur binnen de actieperiode vallen, niet je aankoopdatum.
Geldig op hierboven genoemde Samsung actieproducten.Deze actie is niet te combineren met andere Samsung acties.

MEER INFORMATIE CLAIM HIER