Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Koop een van de onderstaande Samsung portable SSD's en krijg gratis twee Pathé vouchers t.w.v. € 11,-

Samsung Portable SSD T5

250 GB
500 GB
1 TB
2 TB
Samsung X5 Portable

500 GB
1 TB
2 TB
Actieperiode: 1 februari 2019 t/m 31 maart 2019.
Geldig op hierboven genoemde Samsung actieproducten.
Let op: Om mee te kunnen doen moet je factuur binnen de actieperiode vallen, niet je aankoopdatum.
Deze actie is niet te combineren met andere Samsung acties. Per huishouden kan er maar een keer worden deelgenomen aan deze actie. Bekijk alle voorwaarden op de promo pagina van Samsung.

Hoe te claimen
  1. Koop gedurende de actieperiode een deelnemende Samsung Portable SSD.
  2. Ontvang het product en de factuur.
  3. Vraag je Pathé biosscoopkaartje's aan binnen de claimperiode (bij Samsung) via https://www.samsung.com/nl/promo/
  4. Volg de stappen op de actiepagina van Samsung.


Actievoorwaarden van Samsung zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 1 februari 2019 en 31 maart 2019. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Samsung, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Samsung en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.