Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Over Sea Sonic – Geschiedenis

Sea Sonic is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige pc-voedingen, één van de oudste fabrikanten van voedingen die momenteel op de markt zijn. De onderneming heeft filialen over de hele wereld, in de VS, Europa en Taiwan. Ze bieden stroomoplossingen waar en wanneer ze nodig zijn.

Sea Sonic werd in 1975 gefinancierd door technici. Niet lang daarna begon het bedrijf aan het begin van het tijdperk van de pc zich uitsluitend te richten op het ontwerpen en produceren van pc-voedingen. Sinds haar oprichting heeft Sea Sonic haar focus op het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van technologisch geavanceerde, hoogwaardige producten rigoureus gehandhaafd.

De missie van het bedrijf is om voedingen te leveren met de hoogste kwaliteitsnormen en om geavanceerde oplossingen en uitgebreide wereldwijde ondersteuning voor haar partners te bieden. De veelbekroonde Seasonic voedingen bieden uitstekende prestaties en totale betrouwbaarheid en worden geleverd met toonaangevende garantie en klantenondersteuning. Het uitgebreide assortiment voedingen van Sea Sonic voldoet aan de steeds groter wordende behoeften van professionele pc-gebruikers, maar ook aan casual gamers en enthousiastelingen over de hele wereld.

MEER WETEN OVER DE NAAMVOERING VAN ALLE SEASONIC VOEDINGEN?

Sea Sonic of Seasonic?

Af en toe raken mensen in de war over het gebruik en de spelling van de naam van het bedrijf en zijn merknaam. Sea Sonic is de afgekorte vorm van de bedrijfsnaam, Sea Sonic Electronics Co., Ltd. Seasonic is daarentegen de merknaam van de voedingen die Sea Sonic heeft gemaakt.

Seasonic Connect

750W

Seasonic Connect

PRIME TITANIUM FANLESS

600W

Seasonic Prime Titanium Fanless

Seasonic Core Gold GC

500W | 650W

Seasonic Core Gold GC

Industrieleider

Gedurende de ruim veertigjarige geschiedenis heeft Sea Sonic verschillende primeurs van de industrie bereikt in een poging om voortdurende verbeteringen aan te brengen in prestaties en kwaliteit, waaronder:

  • de eerste in de branche zijn om automatische invoeging in 1987 te implementeren
  • de eerste om de kenmerkende slimme en stille ventilatorregeling van Seasonic in te bedden
  • de eerste die de active PFC only oplossing biedt
  • de eerste die Surface Mount Device (SMB) gebruikt voor voedingen

Seasonic Focus GX

550W | 650W | 750W | 850W

Seasonic Focus GX

Seasonic Prime GX

650W | 750W

Seasonic Prime GX

80 PLUS® Launch Partner

De voortdurende inspanningen van Sea Sonic voor verbeteringen en het constante streven naar innovatie hebben geleid tot de samenwerking met Ecos Consulting om de basis te leggen voor het 80 PLUS®-certificeringssysteem in 2004. Kort daarna werd Sea Sonic de fabrikant die 's werelds eerste 80 PLUS® gecertificeerde consumentenvoeding introduceerde.

Seasonic DOF image

Seasonic Prime TX

650W | 750W | 850W | 1000W

Seasonic Prime TX

Professionele ontwerper van pc-voeding

Sinds de oprichting van Sea Sonic hebben voortdurende ontwerpverbeteringen en verbeteringen in productietechnologie onvermijdelijk geleid tot de oprichting van een sterke basis voor het produceren van producten van topkwaliteit. Vandaag is de merknaam Seasonic het equivalent van hoge prestaties, topkwaliteit en betrouwbaarheid.

S12III Series

500W | 550W | 650W

Seasonic S12II Series

Het hart van jouw systeem

De bekroonde vlaggenschepen uit de PRIME-serie en de mainstream FOCUS-serie van Sea Sonic werden meteen favoriet bij tech-editors en pc-gamers sinds het moment van hun lancering. Uitstekende prestaties in combinatie met de beschikbaarheid van een breed scala aan modellen maken deze Seasonic voedingen een ideale keuze voor zowel dagelijkse gebruikers als professionele gebruikers.

Seasonic Fanless parts

Langste garantie

Sea Sonic begrijpt het belang van duurzaamheid in de moderne wereld en gelooft in de kwaliteit van haar producten. Het bedrijf staat pal achter al zijn producten terwijl het zijn vlaggenschip PRIME-serie steunt met een opmerkelijke 12 jaar fabrieksgarantie.