Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Sponsoring

Als onderneming draagt Azerty graag haar steentje bij aan de maatschappij. Dit doen we niet alleen door financiële sponsoring, maar ook door middelen beschikbaar te stellen. We helpen graag bij het mogelijk maken van lanparties, verenigingsfeesten, buurtfeesten etc. Hiervoor vragen wij geen financiële bijdrage.

Natuurlijk is onze apparatuur ook te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hiervoor vragen wij wel een passende financiële bijdrage. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw plannen.

Vragen over samenwerking en sponsoring? Mail naar marketing@azerty.nl.

Trainers en begeleiders van Rohda Raalte in het “nieuw“ gestoken

Raalte – Met trots heeft Rohda Raalte voorzitter Han Reinders tijdens de nieuwjaarreceptie bekend gemaakt, dat in een periode van 3,5 jaar maar liefst 250 coachjassen, 250 trainingspakken en 250 polo’s beschikbaar zijn gesteld voor alle clubmensen die wekelijks op of rond de velden actief zijn.

Dit uitdagende en bijzondere initiatief is mogelijk gemaakt door de grootste sponsor in dit project Azerty, daarnaast subsponsor ProWork Salland en een bijdrage van de Vrienden Van Rohda Raalte. Door de geweldige bijdragen die zij leveren, kan Rohda Raalte de kleding tegen een zeer beperkte eigen bijdrage aan al onze trainers en begeleiders aanbieden.

Azerty vertelde bij de onthulling waarom deze actie het juiste moment is. "Met trots en blijdschap wordt ons logo getoond op de kleding voor de kaderleden van Rohda, in onze ogen de experts naast en op het veld. Rohda zou Rohda niet zijn zonder ondersteuning van de vele vrijwilligers op en rond het veld, waar wij als Azerty enorm veel waardering voor hebben. Door de kaderleden in hetzelfde ‘jasje’ te steken straalt Rohda de uniformiteit en kracht uit, wat precies aansluit bij het meerjarenbeleid van Rohda, namelijk ‘stabiel en gezond naar 2021’. Met diezelfde missie en visie wil Azerty, expert voor experts op het gebied van IT-hardware de komende jaren ook verder groeien. Rohda is voor ons daarmee de club die wij een warm hart toedragen in de vorm van deze sponsoring voor de komende 3,5 jaar”.

De eerste reacties tijdens de aansluitende nieuwjaarsborrel waren veelbelovend en enthousiast. Een mooi resultaat vanuit de ingezette actie door het Rohda Raalte Sponsorteam. Uiteindelijk met als doel, dat zoveel mogelijk trainers en begeleiders van F-leage tot aan de senioren teams deze kleding met trots zullen dragen.