Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Apple iPhone

iPhone Apple

iPhone Apple


Op zoek naar een Iphone Apple?

Azerty verkoopt alle populaire Iphone Apples voor een scherpe prijs. Veel Iphones kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis -ook in het weekend.


Bekijk ook onze overige smartphones:

Alle smartphones | smartphone hoesjes | Samsung smartphones| Huawei smartphones

Hulp nodig met het kiezen van een smartphone?

iPhone Apple

GEEF MIJ ADVIES
Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tegenwoordig heeft bijna iedereen standaard een smartphone op zak. Je kunt er niet alleen mee bellen of sms-en, maar je kunt er ook mee surfen op het internet, gebruik maken van social media, films en series kijken, prachtige foto’s maken en nog veel meer! De keuze van een smartphone hangt vaak samen met het besturingssysteem: Android, iOS of Windows. Twee grote merken binnen smartphones zijn Apple en Samsung. De Apple Iphones vind je op deze pagina.


Bekijk ook de

Samsung smartphones
Apple iPhone Uniek design

Apple staat voornamelijk bekend als een bedrijf dat de beste toepassingen maakt voor de grafische sector. Dan kun je denken aan programma’s die vooral gebruikt worden door grafisch ontwerpers en mensen met een ander creatief beroep. Het beste voorbeeld is wel de Apple Macintosh computer, die niet alleen qua prestaties lof oogstte, maar ook wat betreft het herkenbare, unieke design.

Apple iPhone Uniek design

Tegenwoordig is haast iedereen bekend met de muziekspeler die Apple ontwikkelde onder de naam iPod, maar ook de iPad, een tablet die velen in huis hebben. Deze vallen onder de hardware producten die Apple aanbiedt, terwijl het bedrijf ook eigen software maakt voor het eigen macOS en voor Windows.

Apple iPhone 7.0

Verder is de iPhone niet meer weg te denken uit de internationale smartphone markt. Een van de opvallende kenmerken van de iPhone is de vele functies van het apparaat die Apple ermee introduceerde. Zo kun je er niet alleen mee bellen en sms'en, mailen, internetten, muziek beluisteren, foto's en video's maken en bekijken, maar ook games mee downloaden en spelen. De Apple iPhone was een van de eerste smartphones die met HTC Touchover een on screen toetsenbord beschikte. De smartphone kwam dus zonder mechanische toetsen die je handmatig moest aanklikken voor telefoonnummers of het maken van sms-berichten. De virtuele toetsen van de iPhone werd mogelijk gemaakt door de eerder genoemde macOS software.

Apple iPhone 8

Er zijn inmiddels al heel wat iPhone modellen op de markt verschenen. Dan kun je denken aan de Apple iphone 7.0, de Apple iPhone S, Apple iPhone 8, Apple iPhone X, Apple iPhone 6, Apple iPhone SE en de Apple iPhone XS. Deze modellen kregen na verloop van tijd een steeds groter geheugen, waardoor ze gemakkelijk intensief gebruikt kunnen worden. We zijn nu al aanbeland bij de iPhone 12 met een geheugen van 256 GB.

Denk jij erover om een Apple iphone te kopen? Of heb je er al een en ben je toe aan een vernieuwd model? Bij AZERTY hebben we een bijzonder ruim assortiment aan iPhones.

Apple iPhone S

Geschiedenis Iphone Apple

Apple -voluit Apple Inc. -is een van de bekendste elektronicabedrijven ter wereld. Die bekendheid kreeg Apple voor het eerst eind jaren 70, toen het de Apple II, de eerste personal computer die zeer succesvol bleek, introduceerde. Het bedrijf werd al eerder, in 1976, opgericht door Steve Wozniak, Ronald Wayn een beroemdheid Steve Jobs, waar in 2015 zelfs een film over verscheen van de Amerikaanse regisseur Danny Boyle.


Meer over Apple?


Bekijk hier de website.

Website Apple
Apple iPhone 8