• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Trots op onze Tweakers Award winst: Only The Best met fantastische Next Level deals!

Afgevaardigden van Azerty, aanwezig bij de prijsuitreiking. Van links naar rechts: Joost, Sander & Michael.

 

We hebben de Tweakers Award voor "Beste Webwinkel" gewonnen, en onze glimlach is niet van ons gezicht te slaan! Eerlijk gezegd, hadden we niet verwacht om deze erkenning in de vorm van een prijs te krijgen met ons nuchtere Sallandse karakter. We doen gewoon ons werk. Maar het feit dat deze prijs tot stand is gekomen door de nominaties van onze klanten, geeft een bijzonder gevoel. Jullie, onze gewaardeerde klanten, hebben ons in de schijnwerpers gezet. Dank jullie wel voor het vertrouwen.

Dit smaakt naar meer...
Natuurlijk een welverdiende shout-out aan Megekko (goud) en Coolblue (zilver) voor hun geweldige prestatie. Gefeliciteerd! Concurrentie brengt het beste in ons naar boven en motiveert ons aan om nog harder te werken voor de gouden prijs volgend jaar. Bij Azerty houden we van een uitdaging, en we zijn vastbesloten om voor niets minder dan het beste te gaan.

Deze Tweakers Award is niet alleen een erkenning van ons verleden, maar ook een belofte voor onze toekomst. We blijven streven naar het allerbeste, omdat "Only the best" ons motto is.

Dus, laten we dit feestje vieren met iets speciaals: onze geweldige Next Level deals! Ben jij ook klaar voor de volgende stap? Bekijk onze Next Level Deals.

 

loader
Bezig met laden...