Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Ontdek meer met Utomik en Azerty!

Ontvang nu gratis toegang tot 850+ PC games bij een aankoop

Hoe werkt het

Koop je een product bij Azerty, dan krijg je 30 dagen Utomik cadeau van ons. En dat is niet alles... Sharing is caring, dus je kunt deze gratis trial delen met 3 anderen. Je ontvangt je code in de mail waarin we je vragen een review achter te laten. De code van Utomik kun je altijd claimen, ongeacht of je wel of geen recensie hebt achtergelaten. Verzilver deze op www.utomik.com/azerty, maak je account aan, nodig 3 anderen uit en spelen maar!

CLAIM HIER

Wat is Utomik?

Utomik* is een gaming abonnement voor pc, met meer dan 1000 games die je onbeperkt kunt spelen. Ze voegen elke week nieuwe games toe, zodat er altijd weer iets te proberen en ontdekken is. De games speel je op je eigen pc of laptop. Je kunt al beginnen met spelen, terwijl de game nog aan het downloaden is. Super snel plezier dus!

Utomik biedt je spellen in veel verschillende categoriën zoals Indie games, AAA-classics, strategy, maar ook casual en RPG. Zo heb je ruime keuze en zijn er altijd genoeg games te vinden die je leuk vindt. Net zoals bij Netflix kun je alle titels proberen die je aanspreken. Er zit geen beperking op hoeveel en hoelang je speelt.

Bij het kiezen van nieuwe titels zoekt Utomik naar een goede mix van genres, klassiekers en juist gloednieuwe spellen. Regelmatig zijn er games beschikbaar op de dag dat ze uitkomen: DAY ONE games dus.

*Let op: Utomik, de games en de Utomik-website zijn geheel Engelstalig.

Persoonlijk pakket

1 gebruiker

€ 6,99 p/maand

Eerste 14 dagen gratis

Speel onbeperkt games

Op elk moment annuleren

Familiepakket

Maximaal 4 gebruikers

€ 9,99 p/maand

Eerste 14 dagen gratis

Speel onbeperkt games

Op elk moment annuleren

Nodig maximaal 3 familieleden uit

Ouderlijk toezicht

Heb je bij je aankoop geen code ontvangen en wil je toch graag Utomik proberen? Stuur dan een mailtje met je ordernummer en als onderwerp "Utomik" naar vouchers@azerty.nl.