• azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Vacature Assemblage specialist 

LocatieLocatie

Raalte

TijdTijd

32-38 uur

AfdelingAfdeling

Assemblage

OpleidingOpleiding

Vmbo/mbo


Haal jij ook zoveel voldoening uit strak kabelmanagement? En wil je werken met de nieuwste componenten om de meeste gave pc’s te bouwen? Kom dan bij ons werken als assemblage medewerker!


Voor onze zakelijke en particuliere klanten bouwen wij pc’s; van systemen voor kantoren tot de gaafste game pc’s. Dit is overwegend maatwerk, geen systeem is dus hetzelfde! Samen met je collega’s maak je onderdeel uit van het gezellige assemblageteam. 

De functie Assemblage Specialist 

 • Het begint allemaal met een klantorder. Zodra deze is geplaatst controleer je het op compatibiliteit. Waar nodig geef je de klant feedback. Zijn er componenten die beter bij elkaar passen? Dan brengen we de klant graag op de hoogte! 
 • Dan start het assembleren. Met de door de klant bij elkaar gestelde componenten ga je aan de slag. Na een gedegen inwerkperiode bouw je zo’n drie pc’s op een werkdag, waarbij je goede focus hebt op kabelmanagement. 
 • Vervolgens test je de systemen met de grootste aandacht. Voor de klant is niets zo vervelend dan een product ontvangen dat het niet doet. 
 • Al deze werkzaamheden voer je uit door middel van het volgen van een checklist. Hierdoor kunnen we de kwaliteitsstandaard garanderen en kunnen we gemakkelijk samenwerken. Signaleer je een knelpunt? Dan horen we het graag en kijken we samen naar een oplossing.
 • Bij gave projecten werk je af en toe op locatie van de klant. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van werkplekken bij zakelijke klanten. Beschik je over een rijbewijs B? Dan is dit mooi meegenomen. 

Wat wij zoeken in een Assemblage Specialist 

 • Je grootste hobby is IT hardware en hier wil jij graag je beroep van maken. Misschien heb je een afgeronde IT opleiding? Dat is mooi meegenomen, maar geen vereiste. 
 • Je nauwkeurigheid is in balans met je werktempo. Aan de hand van checklists kan je na een inwerkperiode zelfstandig aan het werk. 
 • Je werkt graag samen. Als team zorg je ervoor dat alle orders op tijd worden behandeld. Daarnaast ondersteun je stagiaires die het vak komen leren. 
 • Je bent representatief en communicatief vaardig. Bij projecten op locatie ben jij het visitekaartje van Azerty en zal in contact staan met onze klanten. Hierbij kan je natuurlijk altijd terugvallen op collega’s die bereikbaar zijn voor vragen. 

Als beloning bieden wij

 • Voldoende tijd en ruimte om lekker te genieten en ontspannen; (24 vakantiedagen + 13 adv-dagen bij fulltime dienstverband).
 • Ontspannen tijdens de pauze doen wij, naast het met elkaar kletsen, door het spelen van tafelvoetbal, spelen op de racesimulator, Nintendo Switch, Playstation of Xbox.
 • Gezonde balans tussen werk en privé, mede dankzij hybride werken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm die het beste bij jou past!
 • Een werkcultuur waarin je jezelf kunt zijn; dat vinden wij het allerbelangrijkste!
 • Een inspirerende werkomgeving met gedreven profs, die streven naar het hoogst haalbare; 9+ mentaliteit!
 • Sinds januari 2022 werken we in een gloednieuw pand. Zo is werken pas een feestje!
 • Over feestjes gesproken…bij onze personeelsfeestjes, BBQ of thema-avond geen trieste bak chips en lauw bier, maar de confetti vliegt je om de oren!
 • En zeker niet onbelangrijk; een supergezellig team

Onze cultuur is net zo transparant als onze kantoorramen. We zijn geworteld in good ol' Salland, wat betekent dat we lekker nuchter en recht voor z’n raap zijn. We hebben plezier in ons werk, houden van samenwerken en leren van elkaar.

Bouw jij de coolste systemen voor onze klanten en daarmee ook om de organisatie te laten groeien? Ga bij ons aan de slag als assemblage specialist! Heb je de onweerstaanbare drang om ons te bombarderen met vragen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar werken@azerty.nl of bel/whatsapp naar 06-51193106 | 0572-328122. Ons HR team staat klaar om je te woord te staan!

Solliciteer nu eenvoudig en snel via WhatsApp!

WhatsApp!

Wil je liever eerst bellen of appen?

We helpen je graag verder!

TessaTessa

Hoe is het om bij Azerty te werken?

Onze collega's kunnen natuurlijk het beste zelf vertellen hoe het is om bij Azerty te werken!

Het verhaal van Marco over werken bij Azerty

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf! 

Mijn naam is Marco Bennink. Ik ben 27 jaar oud en woon in het gezellige Nijverdal. Ik ben vaak te vinden in de sportschool aangezien ik veel waarde hecht aan mijn gezondheid. In het weekend geniet ik ervan om samen met mijn vriendin eropuit te gaan en leuke activiteiten te gaan ondernemen. Daarnaast heb ik nog een grote passie voor gamen. 

Hoe ziet jouw loopbaan bij Azerty er tot nu toe uit? 

Momenteel ben ik met veel plezier alweer zo’n 10 maanden werkzaam bij Azerty. Op mijn eerste werkdag werd voor mij de roder loper uitgelegd en werd ik door mijn collega's met een warm applaus onthaald. Hierdoor voelde ik mij direct helemaal thuis! 

Wat vertel jij wanneer iemand aan je vraagt wat voor werk je doet? 

Mijn functie binnen Azerty is ‘Assemblage Specialist Buitendienst’. Ik hou mij bezig met het assembleren van maatwerkcomputers en diverse buitendienst activiteiten. Hierbij kan je denken aan het vervangen van werkplekken, het uitvoeren van ophaal- en wegbrengklussen en bied ik ondersteuning tijdens de uitrol van devices. Verder ben ik betrokken bij LCM (Lifecycle Management), waarbij ik me richt op de inzet en her-inzet van apparaten voor onze klanten. 

Wat is het meest bijzondere aan jouw functie? 

Er is veel variatie binnen mijn functie! Ik voel mij verantwoordelijkheid voor alle soorten taken die ik uitvoer, wat me motiveert om meer bij te dragen aan het succes van het team. Daarnaast leer ik veel nieuwe dingen waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen. 

Medewerker aan het woord - MarcoMedewerker aan het woord - Marco

Het verhaal van Gerrit over werken bij Azerty

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf! 

Ik ben Gerrit Maassen van den Brink, een jonge vader van 32 jaar met twee zonen en een dochter. Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in het prachtige Twenterand. Ik ben een liefhebber van bourgondisch eten en geniet ervan om met een drankje op het terras te zitten. Om deze levensstijl in balans te houden, ga ik wekelijks naar de sportschool. 

Hoe ziet jouw loopbaan bij Azerty er tot nu toe uit? 

Op woensdag 8 januari 2020 stapte ik vol enthousiasme in de auto voor mijn eerste werkdag als accountmanager. Tot mijn verbazing hadden ze de rode loper voor me uitgelegd en werd ik met een applaus naar binnen geleid. Het was een ongelooflijk warm welkom. In de eerste maanden leerde ik veel en deed ik waardevolle ervaringen op als accountmanager voor kleine en middelgrote MKB-bedrijven. Na een tijdje was ik toe aan meer uitdaging en kreeg ik ook grote MKB-bedrijven toegewezen. Door met bedrijven van verschillende groottes te werken, heb ik een goed inzicht gekregen in de markt en de specifieke behoeften van verschillende klanten. Na 2,5 jaar als accountmanager te hebben gewerkt, maakte ik intern de overstap naar de functie van Consultant IT Services, een rol die ik nog steeds met veel plezier vervul. 

Wat vertel jij wanneer iemand aan je vraagt wat voor werk je doet? 

Ik adviseer bedrijven bij het ontwikkelen en opzetten van een apparaat beleid, samen met de bijbehorende Lifecycle-dienstverlening van Azerty. Door COVID-19 heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden in de manier van werken, waarbij thuiswerken een belangrijke rol speelt. Dit brengt grote uitdagingen met zich mee op het gebied van beheer en logistiek, vooral voor grotere organisaties. 

Wat is het meest bijzondere van jouw functie?

Mijn werk is divers en omvat verschillende aspecten, van het geven van presentaties en meedenken in brainstormsessies tot het technisch invullen en het opzetten van de dienstverlening. 

Medewerker aan het woord - GerritMedewerker aan het woord - Gerrit

Welkom bij AzertyWelkom bij Azerty

Tjalkstraat 4b
8102 HG, Raalte

 

0572 - 32 81 20

 

loader
Bezig met laden...