Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Productspecialist (32-40 uur)

Voor een e-commercebedrijf zoals Azerty zijn de juiste voorraad, de juiste prijs en de juiste informatie op onze website van levensbelang, daar begint de customer journey. Jij zorgt ervoor dat het productassortiment zo goed mogelijk aansluit op de marktbehoefte, de prijzen marktconform zijn, en de marges per product zo hoog mogelijk zijn.

Wij zoeken een doener met passie voor computeronderdelen

Informatie vinden op het internet is voor jou geen enkel probleem. Je bent ervan overtuigd dat verkopen voor een groot deel afhankelijk is van het beschikken over (juiste) informatie. Je begrijpt wat onze klanten belangrijk vinden, wat ze willen en waarom ze dat artikel bij ons bestellen. Je signaleert de behoeftes van de klant en de trends in de markt, en daar kan je op inspelen door je assortiment anders of scherper neer te zetten.

Jouw werkdag

Je bent dagelijks bezig met het goed plaatsen van de artikelen in jouw categorie(ën) (productpositionering), met de juiste content, en de goede aantallen op voorraad. Je analyseert de voorraad en je maakt beslissingen op basis van vaste afspraken, trends en logisch nadenken. Je denkt actief mee om het assortiment goed aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Snel kunnen schakelen tussen beschikbaarheid, artikelen en trends is aan de orde van de dag.

Je werkt nauw samen met de afdelingen marketing, content en inkoop. Je bent dus een echte teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

Verder

  • Zijn IT en e-commerce geen vreemde werelden voor je
  • Ben je secuur en controleer je je werk goed voordat het online gaat
  • Behoud je het overzicht en werk je gestructureerd
  • Hou je van hoge kwaliteit en streef je dat ook na
  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend
  • Heb je minimaal MBO-4 afgerond

Wij bieden

Een marktconform salaris met een kans om met Azerty te groeien tot ongekende hoogte. Er is veel aandacht voor jou als persoon en je ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?

Mail dan je sollicitatiebrief + cv voor 12 april naar Francisca Peters via personeel@azerty.nl.