Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

< Vacature overzicht

Servicemedewerker RMA

 • 32-40 uur
 • MBO / MBO+
 • Service

Solliciteer direct

Vacature informatie

Weet jij voor elk technisch computerprobleem een oplossing te vinden? Vind je het leuk om bezig te zijn met mensen en de nieuwste hardware? Wil jij graag de beste klantbeleving van Nederland mogelijk maken?

Ons serviceteam is hét paradepaardje van Azerty. Non-stop een 9+ op reviewsites zoals Tweakers en Trustpilot. Het is een hecht en goed op elkaar ingespeeld team dat alles in het werk stelt om een garantieaanvraag van de klant naar grote tevredenheid en zo efficiënt mogelijk op te lossen. Om onze servicegraad zo hoog te houden, zoeken we nieuwe medewerkers.


Je werkzaamheden

  Je verwerkt de binnengekomen retouren. Je kunt je zelfstandig redden met het testen en verwerken van deze retouren, veelal computers en computeronderdelen. Je werkt hierin proactief samen met je teamgenoten. Met jouw servicegerichte instelling zorg je voor de beste en snelste oplossing voor onze klant en communiceert hierover via mail of telefoon. Soms heb je direct contact met de klant bij onze afhaalbalie. Daar help en adviseer je de klant bij zijn klacht of vraag zodat er een passende oplossing ontstaat, of kan je de klant laten zien hoe zij het probleem in de toekomst zelf kunnen oplossen of voorkomen.

Wat zoeken wij in jou?

 • Analytisch
 • Probleemoplossend en klantgericht
 • Up-to-date kennis ten aanzien van nieuwe producten, releases en veelvoorkomende problemen
 • Je affiniteit met IT is groot en is voortdurend on your mind
 • Sterke en duidelijke communicatie in het Nederlands en Engels
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

  De mogelijkheid om met Azerty te groeien tot ongekende hoogte. Er is veel aandacht voor jou als persoon en je ontwikkelmogelijkheden, we helpen je om al je ambities waar te maken. Samen met jou onderzoeken we jouw ideeën om ons serviceproces te kunnen verbeteren, zodat de servicegraad van Azerty de hoogste van alle IT webwinkels in Nederland blijft! Je komt te werken in een professionele, gedreven en innovatieve organisatie waar collegialiteit heel belangrijk is. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de volgende stap te zetten!

Deel deze vacature

Enthousiast over deze vacature? Deel hem met andere via:

Delen via Facebook

Delen via Twitter

Delen via LinkedIn

Delen via e-mail

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij nieuwsgierig bent geworden. Zorg er dan voor dat je een motivatiebrief en je cv doorstuurt via de knop hieronder of via personeel@azerty.nl

Solliciteer direct