Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Stagiair(e) commercieel

Azerty is een bedrijf dat computers, hardware, consumentenelektronica en meer verkoopt aan particulieren en bedrijven. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat bestaat uit jonge en enthousiaste mensen. We staan bekend om onze persoonlijkheid, betrouwbaarheid en snelle omruilservice.

Functieomschrijving

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze verkoopafdeling. Je kunt rekenen op een afwisselende stageplek waarbij je werkt in een jong, ambitieus team en waar je volledig zal worden begeleid en opgeleid tot een volwaardige commercieel medewerk(st)er.

Je komt in aanraking met alle onderdelen van de verkoop middels persoonlijk klantcontact via telefoon, mail of aan de balie. Bij Azerty heb je de mogelijkheid om onder werktijd aan je stageopdrachten te werken en zal je intensief worden begeleid.

De stage vindt plaats op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur (inclusief 1 uur pauze). Kennis van computerhardware en -software is geen vereiste.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit

  • Klanten te woord staan via telefoon, mail en aan de balie
  • Verzorgen van commerciële acties
  • Verkoopgesprekken voeren
  • Orderwijzigingen verwerken en dit correct communiceren naar de klant
  • Opvolgen van orders die door klanten zijn geplaatst
  • Afhaalorders correct (administratief) verwerken

Interesse?

Neem dan contact op met Sybren de Bruijn via opleiding@azerty.nl of telefonisch via 0572-328122.