Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

< Vacature overzicht

Stagiair(e) Commercieel medewerker

 • 40 uur
 • MBO 3
 • Sales

Solliciteer direct

Vacature informatie

Bij Azerty zijn wij altijd op zoek naar commercieel talent . We hebben zowel plek voor verkopers als ook een inkoper. Reken op een afwisselende stageplek waarbij je werkt in een jong ambitieus team en waar je volledig zal worden begeleid en opgeleid tot een volwaardig commercieelmedewerker. Stage verkoop: Je komt in aanraking met alle onderdelen van de verkoop, middels telefonisch, mail of direct contact. Bij Azerty heb je de mogelijkheid om onder werktijd aan je stageopdrachten te werken en je zal intensief worden begeleid. Stage inkoop: Je komt in aanraking met alle onderdelen van de inkoop, middels telefonisch, mail of direct contact. Bij Azerty heb je de mogelijkheid om onder werktijd aan je stageopdrachten te werken en je zal intensief worden begeleid.


Je werkzaamheden

 • Onderzoekt de markt en doet voorstellen op commercieel beleid
 • Voert het verkooptrajext uit
 • Zorgt voor relatiebeheer en klantenservice
 • Alle kerntaken kan je bij ons uitvoeren, daarvoor krijg je standaard een halve dag per week de tijd

Wat zoeken wij in jou?

  Klantgericht Inititief nemen Commercieel vermogen.

Wat krijg je ervoor terug?

  Een Azerty-medewerker heeft vak-kennis op een hoog niveau, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied, leert continu bij en is zich ervan bewust dat je samen meer bereikt dan alleen. Bij Azerty staan de mensen centraal. Dit is verweven in de gehele organisatie en vormt een elementair onderdeel van onze bedrijfscultuur. We werken vanuit ons hart, hebben oog voor elkaar en delen onze kennis om samen te kunnen groeien. Zo werken we er elke dag aan om toegevoegde waarde te bieden aan de maatschappij en zowel personen als de organisatie duurzaam te laten groeien. Bij Azerty heb je de mogelijkheid om onder werktijd aan je stageopdrachten te werken. De stage vindt plaats op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur (inclusief 1 uur pauze). Kennis van computerhardware en -software is geen vereiste.

Deel deze vacature

Enthousiast over deze vacature? Deel hem met anderen via:

Delen via Facebook

Delen via Twitter

Delen via LinkedIn

Delen via e-mail

Solliciteer op deze functie

Na je stage heb je een flinke dosis praktijkervaring in je rugzak! Solliciteer nu als jij nieuwsgierig bent geworden. Zorg er dan voor dat je een motivatiebrief en je cv doorstuurt via de knop hieronder of via personeel@azerty.nl

Solliciteer direct