Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

< Vacature overzicht

Stagiair(e) Logistiek assistent

 • 40 uur
 • MBO 1
 • Magazijn

Solliciteer direct

Vacature informatie

Als logistiek assistent bereidt jij de (assisterende) werkzaamheden voor van het logistieke team. Je voert dagelijkese werkzaamheden uit van het ontvangen van goederen tot het verzendklaar maken van goederen.


Je werkzaamheden

 • Werkt als assistent in de arbeidsorganisatie
 • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
 • Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris
 • Coördineert logistieke werkzaamheden
 • Alle kerntaken kan je bij ons uitvoeren, daarvoor krijg je standaard een halve dag per week de tijd

Wat zoeken wij in jou?

  Ben jij het flexibele logistieke talent dat ervoor zorgt dat onze klanten hun bestelling snel ontvangen? Dan zoeken wij jou! Onze klant wacht vol spanning op zijn bestelling. Het magazijnteam komt in actie en zorgt voor een probleemloze distributie zodat de zending snel wordt afgeleverd aan de voordeur. Om dat voor elkaar te krijgen moeten de volgende werkzaamheden verricht worden.

Wat krijg je ervoor terug?

  Een Azerty-medewerker heeft vak-kennis op een hoog niveau, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied, leert continu bij en is zich ervan bewust dat je samen meer bereikt dan alleen. Bij Azerty staan de mensen centraal. Dit is verweven in de gehele organisatie en vormt een elementair onderdeel van onze bedrijfscultuur. We werken vanuit ons hart, hebben oog voor elkaar en delen onze kennis om samen te kunnen groeien. Zo werken we er elke dag aan om toegevoegde waarde te bieden aan de maatschappij en zowel personen als de organisatie duurzaam te laten groeien. Bij Azerty heb je de mogelijkheid om onder werktijd aan je stageopdrachten te werken. De stage vindt plaats op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur (inclusief 1 uur pauze). Kennis van computerhardware en -software is geen vereiste.

Deel deze vacature

Enthousiast over deze vacature? Deel hem met anderen via:

Delen via Facebook

Delen via Twitter

Delen via LinkedIn

Delen via e-mail

Solliciteer op deze functie

Na je stage heb je een flinke dosis praktijkervaring in je rugzak! Solliciteer nu als jij nieuwsgierig bent geworden. Zorg er dan voor dat je een motivatiebrief en je cv doorstuurt via de knop hieronder of via personeel@azerty.nl

Solliciteer direct