Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

< Vacature overzicht

Stagiair Managementassistent/HR

 • 32 - 40 uur
 • MBO 4
 • HR

Solliciteer direct

Vacature informatie

Azerty is een snelgroeiend IT-bedrijf met meer dan 100 medewerkers. We zijn al 15 jaar een leerbedrijf en hebben het begeleiden en ontwikkelen van kennis bij stagiaires dus goed in de vingers! Ben jij een enthousiaste, initiatiefrijke student die zichzelf breed wil ontwikkelen? Lees dan snel verder!


Je werkzaamheden

 • Het verzorgen van de communicatie rond het sollicitatieproces
 • Het plannen van gesprekken en vergaderingen van de teamleiders
 • Het volledig verwerken van de documentenstroom binnen de personeelsadministratie
 • Het ondersteunen bij het maken van documenten, presentaties en uitingen van de personeelsafdeling
 • Het notuleren bij vergaderingen
 • Het verwerken van ziekmeldingen van personeelsleden
 • Alle kerntaken kan je bij ons uitvoeren, daarvoor krijg je standaard een halve dag per week de tijd

Wat zoeken wij in jou?

  Als management assistent zal je vaak in aanraking komen met gegevens, kennis of onderwerpen die van vertrouwelijke aard zijn, maar er wordt wel van je verwacht dat jij tot in detail kan vertellen wat er besproken is aan de personen die het moeten weten. Het is dus van belang dat je onderscheid weet te maken in wat je met wie moet delen en ook wat niet. Je kunt zelfstandig, probleemoplossend en nauwkeurig werken. Je bent een teamplayer, je hebt sociale vaardigheden en je bent integer. Je zal een actieve uitstraling moeten hebben bij het voeren van gesprekken met interne en externe personen, want je bent samen met de manager op dat moment de vertegenwoordiger van Azerty. Ook zal je bijvoorbeeld bij gesprekken met een van de dagelijks aanwezige medewerkers moeten kunnen inspelen op eventuele emoties.

Wat krijg je ervoor terug?

  Een Azerty-medewerker heeft vakkennis op een hoog niveau, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied, leert continu bij en is zich ervan bewust dat je samen meer bereikt dan alleen. Bij Azerty staan de mensen centraal. Dit is verweven in de gehele organisatie en vormt een elementair onderdeel van onze bedrijfscultuur. We werken vanuit ons hart, hebben oog voor elkaar en delen onze kennis om samen te kunnen groeien. Zo werken we er elke dag aan om toegevoegde waarde te bieden aan de maatschappij en zowel personen als de organisatie duurzaam te laten groeien. Wij bieden een fijne werkplek in een team met leuke collega's.

Deel deze vacature

Enthousiast over deze vacature? Deel hem met anderen via:

Delen via Facebook

Delen via Twitter

Delen via LinkedIn

Delen via e-mail

Solliciteer op deze functie

We leren je het vak managementassistent/HR, zodat je na je stage een flinke dosis praktijkervaring in je rugzak hebt! Solliciteer nu als jij nieuwsgierig bent geworden. Zorg er dan voor dat je een motivatiebrief en je cv doorstuurt via de knop hieronder of via personeel@azerty.nl

Solliciteer direct