Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Stagiair(e) grafische vormgeving/uitvoerende marketing

Azerty is een bedrijf dat computers, hardware, consumentenelektronica en meer verkoopt aan particulieren en bedrijven. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat bestaat uit jonge en enthousiaste mensen. We staan bekend om onze persoonlijkheid, betrouwbaarheid en snelle omruilservice.

Functieomschrijving

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze marketingafdeling. Je kunt rekenen op een afwisselende stageplek waarbij je werkt in een jong, ambitieus team en waar je volledig zal worden begeleid en opgeleid tot een volwaardige marketingmedewerk(st)er.

Je zult kennismaken met alle facetten van de communicatie, marketing en grafische vormgeving. Bij Azerty heb je de mogelijkheid om onder werktijd aan je stageopdrachten te werken.

De stage vindt plaats op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur (inclusief 1 uur pauze). Kennis van computerhardware en -software is geen vereiste.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit

  • Grafisch vormgeven van digitale marketinguitingen
  • Online zetten van nieuwe acties op de website (banners, landings- en actiepagina’s, productvermeldingen, etc.)
  • Opzetten, uitwerken en versturen van nieuwsbrieven
  • Ontwerpen van drukwerk (huisstijl, flyers, advertenties, etc.)
  • Vormgeven van uitingen op sociale media

Interesse?

Neem dan contact op met Sybren de Bruijn via opleiding@azerty.nl of telefonisch via 0572-328122.