• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Vergaderruimte

Een professionele vergaderruimte binnenkort commodity?

Dat we nu al dan niet noodgedwongen massaal samenwerken middels tools als Microsoft Teams en Zoom zal waarschijnlijk een permanente verandering teweeg brengen! Het bleek tot voor kort voor veel bedrijven onmogelijk om vanuit huis te kunnen werken, dit was gegeven aan de lucky few. Nu blijkt het voor veel bedrijven toch vaak een stuk minder lastig te zijn dan gedacht, er worden zelfs vele voordelen genoemd bij het (verplicht) thuiswerken. Deadlines worden makkelijker gehaald, afleiding is er minder, het valt beter te combineren met de gezinssituatie en je hebt flexibelere werktijden.

Is jouw vergaderruimte al gedigitaliseerd?

Om toch bij die belangrijke wekelijkse sales vergadering, het directie overleg of de vrijdagmiddagborrel aanwezig te kunnen zijn, stappen we straks toch niet weer massaal in die auto om achteraan in de file aan te sluiten? Zorg er nu voor dat alle nog analoge vergaderruimtes omgebouwd worden naar een professionele vergaderruimte die klaar is voor de toekomst!

Hardware voor de vergaderruimteHardware voor de vergaderruimte

De complete oplossingen

Small rooms

Medium rooms

Large rooms

Kleine vergaderruimtes

Opstelling voor een kleine vergaderruimteOpstelling voor een kleine vergaderruimte

Speciaal voor focuskamers en kleinere vergaderruimtes is de Logitech MeetUp ontworpen. Gecombineerd met de Logitech Tap tover jij jouw ruimte om tot een professionele vergaderruimte. De Logitech MeetUp kan netjes boven of onder een scherm gemonteerd worden. Kies de TV Mount voor schermen tot 55 inch of de TV Mount XL voor schermen tot 90 inch. De Logitech Tap kan op tafel door middel van de Logitech Tap Table Mount of de Logitech Tap Riser Mount geplaatst worden of bevestig deze door middel van een muurbeugel aan de muur om ruimte te besparen. Ben je op zoek naar extra flexibiliteit voor de opstelling in jouw kleine teamruimte, dan biedt de Logitech-uitbreidingsmicrofoon voor MeetUp een oplossing.

Gemiddelde vergaderruimtes

Opstelling voor een gemiddelde vergaderruimteOpstelling voor een gemiddelde vergaderruimte

Naarmate kamers groter worden, worden tafels langer en zitten mensen verder van de camera. Daarom is de middelgrote configuratie voorzien van de Logitech Rally, een eersteklas conferentiecamera die een geavanceerde ultra-HD camera combineert met modulaire audio die kan worden geschaald om een breed scala aan kamer formaten en indelingen te ondersteunen. Deze Logitech Rally set bestaat uit één microfoon en één speaker. Voeg de Rally-montagekit toe voor een gestroomlijnde installatie van elk onderdeel. Voeg voor ruimten met meer dan 10 deelnemers Rally Mic Pods toe om de audiodekking uit te breiden en gemakkelijke toegang te bieden tot de dempknop.

Grote vergaderruimtes

Opstelling voor een grote vergaderruimteOpstelling voor een grote vergaderruimte

Speciaal voor grote kamers is er de Logitech Rally Plus Deze oplossing is uitgerust met twee luidsprekers en 2 micorfoons voor heldere audio in de hele kamer. Voeg de Rally-montagekit toe voor een gestroomlijnde installatie van elk onderdeel. Voeg voor ruimten met meer dan 10 deelnemers Rally Mic Pods toe om de audiodekking uit te breiden en gemakkelijke toegang te bieden tot de dempknop. Ook de Logitech GROUP is uitermate geschikt voor ruimtes van wel 14 tot 20 mensen. De standaard kit is uit te breiden met extra microfoons om het bereik te vergroten, zodat iedere deelnemer gehoord kan worden.

Meer vergaderruimteoplossingen

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden op het gebied van videoconferencing en het inrichten van de perfecte vergaderruimte inclusief de gewenste accessoires. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor beeld, video en audio en voor de beschikbare accessoires.

         
         
         
         
         

Microsoft Teams

Transformeer onlinevergaderingen met Microsoft Teams.

Microsoft Teams is de nieuwe naam voor Skype for Business. Dankzij Teams vergader je met iedereen, waar dan ook. Je kunt zowel interne als externe gebruikers uitnodigen. Je vergadert 1:1 en met teams tot maximaal 10.000 mensen. Met Microsoft Teams host je audio-, video- en webvergaderingen voor iedereen. Ook geeft Teams je de mogelijkheid om livegebeurtenissen te delen, denk aan grote vergaderingen, webinars, bedrijfsbrede evenementen en presentaties met maximaal 10.000 aanwezigen binnen of buiten je organisatie.

Teams is een echte samenwerkingstool inclusief chatfunctie en de mogelijkheid om bestanden te delen. Ook kun je bellen met Teams door Teams te koppelen met jouw telefoonsysteem, telefonieabonnement of direct routering.

Vraag het je account manager
Microsoft TeamsMicrosoft Teams

Beeld | Video | Audio

Om te vergaderen op afstand zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van beeld, video en audio. Van Large Format Displays tot beamers voor het beeld. Van een videoconferentiesysteem tot een webcam voor video en verschillende speakers en microfoons voor audio. Hieronder vind je een selectie van de hardwareoplossingen. Mocht je niet precies weten wat je nodig hebt, informeer dan bij jouw accountmanager naar de geschikte oplossing voor jou.

Accessoires

Maak je professionele vergaderruimte compleet met de juist accessoires. Een goede muis en toetsenbord kunnen bijvoorbeeld niet ontbreken.

loader
Bezig met laden...