Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Verzenden

Waarom verzendkosten?

Ook voor ons is het verzenden van een pakket niet gratis. Om deze kosten te kunnen dekken verrekenden we deze kosten daarom in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of je kunt een bestelling plaatsen met meerdere producten. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.

Om zo transparant mogelijk te zijn hebben we ervoor gekozen om de verzendkosten per zending te verrekenen. Zo betaal je alleen voor je eigen verzending en kunnen we per product betere prijzen aanbieden. Wel zo logisch.

Géén same day delivery

We bieden geen same day delivery aan. Het is bij ons dus niet mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze dezelfde dag nog thuisbezorgd te krijgen. Om deze optie aan te bieden zou onze vervoerder elke dag een keer extra langs moeten komen, moeten meerdere vrachtwagens extra gaan rijden tussen de distributiecentra en moeten de pakketbezorgers een keer extra met een half lege bus een bezorgroute rijden. Om deze extra stappen te voorkomen en de CO2-voetafdruk van ons logistieke proces te beperken, kiezen wij ervoor om geen same day delivery aan te bieden.

Verzenden

We bieden verschillende verzendmethoden aan. Hieronder een overzicht.

Standaardverzending Nederland

Standaard verzenden wij onze bestellingen verzekerd via PostNL. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt melden we je zending bij PostNL en krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

De verzendkosten die wij in rekening brengen zijn in de regel € 3,95 voor standaardpakketten binnen Nederland. In sommige gevallen zoals palletzendingen verzenden wij via DHL, hier kunnen additionele kosten aan verbonden zijn.

Standaardverzending België

Standaard verzenden wij onze bestellingen verzekerd via PostNL. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt melden we je zending bij PostNL en krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

De verzendkosten die wij in rekening brengen zijn in de regel € 10,- voor standaardpakketten naar België. In sommige gevallen zoals palletzendingen verzenden wij via DHL, hier kunnen additionele kosten aan verbonden zijn.

PakjeGemak

Wil je je bestelling afhalen bij een PakjeGemakpunt? Kies dan voor standaardverzending en selecteer als verzendadres een PakjeGemakpunt. Waar je je bestelling normaal thuisbezorgd krijgt, kun je deze met PakjeGemak afhalen op een van de vele afhaalpunten.

Rembours

Bij verzending onder rembours betaal je het volledige factuurbedrag en de bijkomende rembourskosten via PIN aan de postbode. Bij orders met een waarde boven € 500,- zal de bestelling bezorgd worden bij een PostNL-locatie bij jou in de buurt. Houd er rekening mee dat rembourszendingen niet op zaterdagen geleverd worden en alleen mogelijk zijn voor afleveradressen binnen Nederland. Ook kan het voorkomen dat een rembourszending een dag later verzonden wordt.

De bijkomende kosten bij een rembourszending zijn € 15,- per bestelling.

Zakelijke verzending

Staat de verzendmethode voor jouw bedrijf hier niet tussen? Neem dan contact op met je accountmanager en informeer naar de kosten en mogelijkheden.