Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

FUELED_BY
DARKNESS

Level up to NVMe
SSD Performace.

wd black logo
PRESTATIES DOEN ER WEL DEGELIJK TOE

PRESTATIES DOEN ER WEL DEGELIJK TOE

Geniet van het snelle leven, of je nu de algehele reactiesnelheid van je systeem wilt verbeteren of snel games en levels wilt laden. Met de WD BLACK-schijf breng je je wachttijden terug en kun je snel weer in actie komen en je game spelen.

RUIMTE OM TE SPELEN

RUIMTE OM TE SPELEN

De basis van de WD BLACK-schijf wordt gevormd door de revolutionaire NAND-technologie. Door de opslagdichtheid te verdubbelen in vergelijking met de vorige generatie, tilt onze 64-laags 3D NAND de capaciteit van opslag naar een nog hoger niveau en laat zien wat NAND-innovatie allemaal mogelijk maakt. Dit betekent een uitgebreide capaciteit op een enkelzijdige schijf die grofweg het formaat van een kauwgumstick heeft. Dit is voldoende om al je grote bestanden en videogames op te slaan.

SLANK ONTWERP MET KOELELEMENT

SLANK ONTWERP MET KOELELEMENT

Niet elk systeem is hetzelfde. Van verschillende videokaarten en CPU’s tot verschillen in DRAM en opslag, alle pc’s verschillen wat prestaties en vormgeving betreft. Het slanke en moderne model van de WD BLACK SSD met koelelement1 past goed bij desktop-pc’s die het M.2-formaat ondersteunen en vormt het perfecte onderdeel om systemen te voorzien van RGB-verlichting en andere koeltechnieken, zoals waterkoeling.

SN750 is beschikbaar met of zonder koelelement.

WD BLACK SSD-DASHBOARD

WD BLACK SSD-DASHBOARD

Het WD BLACK SSD-dashboard stelt je in staat de prestaties te optimaliseren door de functie voor de gamingmodus in te schakelen. Hiermee wordt de functie voor de modus voor laag vermogen uitgeschakeld op de SSD, waardoor je schijf op volle toeren kan presteren tijdens intensieve gamingsessies.

WD Black SN750 NVMe

WD Black SN750 NVMe

De WD BLACK SN750 NVMe SSD levert topprestaties voor gaming- en hardwareliefhebbers die hun eigen pc willen bouwen en upgraden. De WD Black SN750 NVMe SSD, die beschikbaar is in capaciteiten tot 2 TB, kan de concurrentiestrijd met enkele van de best presterende schijven op de markt aan om gamers een concurrentievoordeel te bieden.

250 Gb 500 GB 1 TB 2 TB
WD Black HDD

WD Black HDD

WD Black harde schijven zijn ontworpen voor gebruikers van desktop-pc's en power users die prestaties eisen, en bieden een reeks van verschillende upgrade-opties.

500 GB 1 TB 2 TB 4 TB 6 TB