Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

WD Gold harde schijven voor datacenters - Schaal het met GOLD

Maak kennis met de nieuwe WD Gold harde schijf, die is gebouwd om zware datacenteromgevingen te doorstaan en tegelijkertijd uitgebreide compatibiliteit biedt voor naadloze integratie. WD Gold harde schijven, die zijn ontworpen voor een reeks van verschillende datacentertoepassingen, kunnen werkbelastingen tot 550 TB per jaar verwerken, en met een MTBF die kan oplopen tot 2,5 miljoen uur* krijgt u de beschikking over een harde schijf die nog jarenlang prestaties zal kunnen leveren.

Meer informatie
WD Gold

Duurzame opslag voor veeleisende datacenters


Met behulp van verbeterde real-time trillingscorrectie zorgen WD Gold harde schijven voor betere prestaties in omgevingen met veel trillingen. In combinatie met uitgebreide tests voor de systeemcompatibiliteit, zijn WD Gold harde schijven ontworpen om te gedijen in zelfs de meest extreme datacenteromgeving.

Jaarlijkse werkbelastingen tot 550 TB


WD Gold harde schijven zijn gebouwd om de hoogste werkbelastingen aan te kunnen van alle 3,5-inch harde schijven die beschikbaar zijn. WD Gold harde schijven, die werkbelastingen tot 550 TB per jaar kunnen verwerken, voegen stabiele prestaties toe aan uw datacenter.

WD Gold harde schijf
WD Gold

Altijd ingeschakeld, 365 dagen per jaar


Met een MTBF tot 2,5 miljoen uur, vormt de WD Gold één van de meest betrouwbare harde schijven ter wereld. WD Gold harde schijven, die zijn ontworpen om 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar de duurzaamheid te bieden die nodig is voor jarenlang gebruik in de meest veeleisende opslagomgevingen.

Meer informatie

*MTBF op basis van een behuizing op 40 °C en systeembelastingen tot 219 TB per jaar.
WD, het WD-logo en WD Blue zijn gedeponeerde handelsmerken en WD Gold is een handelsmerk van Western Digital Technologies, Inc. in de VS en/of andere landen. Hier kunnen ook merken van andere bedrijven worden genoemd. Productspecificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De getoonde afbeelding kan van het werkelijke product afwijken. Gebruikt voor opslagcapaciteit betekent één terabyte (TB) = één biljoen bytes. De totale beschikbare capaciteit hangt af van de gebruiksomgeving. Niet alle producten zijn overal ter wereld beschikbaar.
© 2016 Western Digital Technologies, Inc. Alle rechten voorbehouden.