• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

2004: de geschiedenis begint

Azerty.nl gaat live op 9 december 2004! Een spannend moment! De klantorders moesten natuurlijk wel verwerkt worden. Daar was een bedrijfsruimte voor nodig. Het eerste pand was snel gevonden. Jeroens broer had nog wel ruimte in zijn bedrijfspand. De verbouwing kon beginnen!


Azerty.nl gaat live!

Het is de website programmeur gelukt om een hedendaagse website te maken, met een spetterend logo en een strakke layout. Vanaf het eerste moment is het druk op de website en rollen de eerste klantorders binnen.


Waar de naam Azerty vandaan komt? De toetsenbordindeling in Nederland is QWERTY, maar in België en Frankrijk is dit Azerty. Dat de naam begint met een A was een voordeel voor de gouden gids uit die tijd, die alfabetisch gesorteerd waren


Het eerste pand

Er moest nog wel het een en ander gebeuren om er een bedrijfsruimte van te creëren, maar met de hulp van velen kon al snel het logo aan de wand bevestigd worden. De oude opslag werd omgetoverd tot magazijn met een afhaalbalie.


Afhaalbalie

Klanten worden ontvangen in de afhaalbalie. Daar kunnen ze hun reeds bestelde order ophalen, maar kunnen ze ook terecht als ze advies nodig hebben. Het was zo’n succes dat de ruimte op zaterdag soms al te klein was.


Assemblageteam

Vanaf het eerste moment worden systemen op maat gebouwd. De nieuwste videokaarten, moederborden en cpu’s worden hier tot de krachtigste en snelste computers geassembleerd en getest voordat deze naar de klant gaan. Vanaf het eerste moment was het al belangrijk om de klant goed te bedienen en kwaliteit af te leveren.


loader
Bezig met laden...