• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

2005: Jaar 1

Het eerste jaar was meteen succesvol. De website deed het goed, de assemblagedienst bleek gewild, en dankzij de uitstekende service werd de naam Azerty al snel een begrip in het land. Nog voor het einde van 2005 moest er een vrachtwagen vol met hardware speciaal voor Azerty naar Raalte komen.


Goud in handen

Vanaf het eerste moment draait Azerty.nl als een tierelier! De producten komen binnen en vinden hun plek in het ietwat krappe magazijntje. Ondertussen was er al een verdieping en een lift in het pand bijgebouwd voor de extra opslag.

Krap magazijntjeKrap magazijntje

Hardware van toen

In 2005 kwamen de eerste dual core processoren voor desktops op de markt. Intel bracht eerst de Pentium D uit, en een paar weken later volgde AMD met de Athlon 64 X2.

Ook op grafisch vlak bleef het niet stil. NVIDIA bracht dit jaar de krachtige GeForce 7800 GTX uit. Vlak voor het het einde van het jaar antwoordde ATI met de Radeon X1800 XT.


Plezier

In de strenge winter van 2005 was er genoeg sneeuw gevallen om met z’n allen een flinke sneeuwbal te rollen. Deze kwam ‘toevallig’ precies achter de auto van Richard terecht, waardoor hij niet meer weg kon die dag.

Plezier in de sneeuwPlezier in de sneeuw

loader
Bezig met laden...