• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

2006: Record na record

Waar eind 2005 de 10.000ste order werd afgehandeld, wordt in 2006 een orderaantal van 100 orders per dag gehaald!

 

Waar in 2005 de vrachtwagen meerdere bedrijven in 1 rit kon bevoorraden, was er nu standaard 1 vrachtwagen voor alleen Azerty nodig.

Volle vrachtwagenVolle vrachtwagen

Inpakken en uitpakkenInpakken en uitpakken

Er wordt hard gewerkt. Iedereen had meerdere taken. Met elkaar zorgden we ervoor dat alle klanten geholpen werden en alle pakketten aan het eind van de dag verzonden waren.

Misschien niet altijd even opgeruimd of ergonomisch, maar iedereen wist waar alles lag en wat ie moest doen; SAMEN!


Ons kantoor werd voorzien van daglicht door plaatsing van een raam. De laatste CRT-schermen maakten plaats voor platte schermen.

Weg met de CRT monitorenWeg met de CRT monitoren

Een extra internetverbinding moest ervoor zorgen dat de downloads van de buurjongen minder invloed hadden op de snelheid van ons ERP-systeem. Onze backup lijn die letterlijk door heggen en schuttingen liep kon worden doorgeknipt.


'De buurman’ werd een begrip. Ethuus de Kokkerieje opende naast Azerty. Er werden diverse gerechten uitgeprobeerd en geproefd door ons. Niemand te vinden bij Azerty? Dan waren we bij de buurman.

Of aan het voetballen in het weiland tegenover het pand, waar de schapen ook nog rondliepen en we bezweet terugrenden om klanten te helpen.

Of met de kantoorhond aan het spelen.

En we hadden toen veel lol met elkaar. Het koffiemanagersprogramma wat je kon manipuleren zodat Jeroen wel héél vaak koffie moest halen is daar een voorbeeld van. En we deelden het pand met schoonmaakbedrijf te Wierik. Naast competitie op gezamenlijke personeelsfeestjes moest een corveerooster de vrede tussen beide bewaken tijdens kantooruren.


loader
Bezig met laden...