• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

2021: Azerty verhuist naar een spiksplinternieuw pand in Raalte

Azerty's pand op de Kotterstraat was al een tijdje te klein. Het magazijn puilde uit van de hardware en randapparatuur, en er was inmiddels zoveel personeel dat Jeroen zijn bureau in een gang moest plaatsen omdat het kantoor vol zat. Halverwege 2020 was het zo erg dat er een aparte kantoorruimte gehuurd werd om alle werknemers kwijt te kunnen. En dat tijdens de covid maatregelen waarin veel van deze werknemers vanuit huis werkten. Azerty moest uitbreiden, ofwel een aanbouw op de huidige locatie, ofwel verhuizen naar een nieuw pand.


Verhuisplannen

In maart 2021 is de kogel door de kerk, Azerty koopt het oude fabriekspand van Veenhuis in Raalte en maakt plannen voor deels behoud van de oude fabriekshal en een deel nieuwbouw. Jeroen vertelt dat er ook wel gekeken is naar andere plekken dan Raalte. Zwolle of Deventer bijvoorbeeld, vlakbij de snelweg zou ook wel voordelen kunnen hebben. Maar er is een prachtlocatie gevonden in Raalte! In juli gaat de bouw van start.


Maatschappelijk betrokken

In de tussentijd sponsort Azerty de lokale sportclubs, zoals bijvoorbeeld voetbalvereniging Rohda. Zij ontvangen nieuwe trainingspakken. De trainingspakken zijn te zien op het veld maar ook op plekken buiten de sportvelden.


Teamwork

De bouw is in volle gang. Gezamenlijk doen we er alles aan om die strakke deadline te halen. Wekelijks formeel bouwoverleg tot dagelijks aanwezig om de snelheid er niet uit te halen. Ijsjes op een warme dag voor iedereen tot een barbecue voor zowel de bouwvakkers als het gehele personeel om op te laden voor die laatste eindstreep en alvast te wennen aan de nieuwe locatie.


Het is gelukt!

De deadline van 17 december is gehaald! De verhuizing kan beginnen. De voorbereiding voor dit verhuisweekend op 18 en 19 december is al weken geleden in gang gezet. Alle hulptroepen zijn opgetrommeld, iedereen weet wat hij  moet doen, let’s do it!

Vrijdag na 23.00 als het laatste pakketje ingepakt is start de verhuizing en zondagavond 22.00 zijn alle orders weer de deur uit gegaan. Een wereldse prestatie waar de klant niets van gemerkt heeft.


Trots

Het eindresultaat is geweldig! Wat zijn we trots op onze visitekaartje. Een prachtige afhaalbalie, waar klanten hun order kunnen komen afhalen, advies ontvangen, kunnen wachten en werken terwijl hun laptop gerepareerd wordt en dat alles onder het genot van een kopje heerlijke koffie.


loader
Bezig met laden...