NVIDIA Week bij AzertyNVIDIA Week bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

World Back-up Day

Ben jij goed voorbereid op dataverlies of -diefstal? 

31 maart is het World Backup Day. En daarom staan we stil bij het belang van een goede back-up. We begrijpen dat het maken van back-ups niet de meest uitdagende taak is, maar het kan het verschil maken tussen het verlies van belangrijke gegevens en het veiligstellen van jouw (bedrijfs)gegevens.

Stel je voor dat jij of jouw bedrijf alle belangrijke gegevens kwijtraakt door een computerstoring of een ander technisch probleem. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. In een ideale situatie heb je natuurlijk altijd een actuele back-up van al jouw gegevens. Zo kun je gerust zijn, dat jouw (bedrijfs)gegevens veilig zijn.

NetwerkkabelsNetwerkkabels

NAS

Door een NAS te gebruiken kun je gemakkelijk en veilig al jouw belangrijke gegevens opslaan en beschermen tegen verlies. De NAS dient als centrale opslag voor al jouw gegevens, waardoor het eenvoudig is om back-ups te maken en te herstellen vanaf één locatie. Veel NAS-apparaten hebben de mogelijkheid om automatisch back-ups te maken. Dankzij verschillende niveaus van gegevensbescherming, zoals RAID-configuraties en encrypties, worden de gegevens veiliger opgeslagen. Synology heeft verschillende NAS-apparaten die jouw gegevens veilig stelt.

NAS-Assemblage

Wil je een NAS kopen maar vind je het iets te spannend om zelf de harde schijven te installeren? Plaats naast je NAS en de harde schijven die je wilt ook het NAS-assemblageproduct in je winkelwagentje en wij plaatsen de schijven voor je.

NAS assemblageNAS assemblage

HDD

Zonder een harde schijf in jouw NAS heb je niets aan een NAS. De HDD is namelijk de fysieke opslagruimte waar de gegevens worden bewaard. WD heeft de RED harde schijven ontwikkeld, speciaal voor in de NAS.

Seagate heeft ook harde schijven ontwikkeld voor NAS-apparaten: Seagate Ironwolf.

INTERNE HDD & SSD

Liever een extra back-up in je systeem? Dat kan met een Interne HDD of SSD.

APC - UPS

Een UPS is een noodbatterij die je extra tijd geef om je bestanden te redden wanneer de stroom uitvalt. Onmisbaar in je bedrijf om al je belangrijke bestanden veilig te houden, maar ook handig om thuis de stroomvoorziening van je NAS veilig te stellen.

APC Smart-UPSAPC Smart-UPS