• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Netwerk &
security

Het succesvol beheren van het evenwicht tussen flexibiliteit, bruikbaarheid en beveiliging in een ICT-infrastructuur kan een ontmoedigende taak lijken. Door samen te werken met onze gespecialiseerde netwerk- en beveiligingsexperts kunnen wij effectief strategieën creëren en implementeren, zodat we het maximale uit de ICT-infrastructuur van jouw organisatie halen. En tegelijkertijd een consistent hoog beschermingsniveau garanderen.

Voordelen van netwerk & security

  • Beveiliging, back-up en bewaking van de ICT-omgeving van jouw organisatie.

  • Cyberincidenten sneller opsporen, oplossen en herstellen.

  • Veilig omgaan met de gegevens van jouw organisatie én die van klanten.

Bekijk wat wij nog meer voor jou kunnen doen

Bij Azerty zakelijk begrijpen we het belang van een veilige ICT-omgeving met betrouwbare back-up en uitgebreide bewakingssystemen. Wij bieden premium beveiligingsoplossingen met up-to-date maatregelen om de gegevens van jouw organisatie én die van jouw klanten te beschermen. Met onze expertise kun jij er zeker van zijn dat de digitale activa beschermd zijn tegen potentiële bedreigingen.

De moderne werkplekDe moderne werkplek

De moderne werkplek

Vanaf ieder (un)managed device toegang tot jouw slimme ICT-werkplek, middels Microsoft Cloud technologie. Met gebruikersgemak en veiligheid toegang tot je applicaties en data.

 

LifecyclemanagementLifecyclemanagement

Lifecyclemanagement

Voor een vast bedrag per maand bieden wij een volledige ondersteuning van de werkplek-continuïteit.

 

Zakelijke telefonieZakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Zo optimaal mogelijk bereikbaar zijn als basis voor groei en klanttevredenheid. We denken graag mee om jouw zakelijke telefonie zo goed mogelijk in te richten.

 

ConnectiviteitConnectiviteit

Connectiviteit

Altijd en overal operationeel zijn. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Door je connectiviteit goed te regelen zorg je pas echt dat ICT jou ondersteunt.

 

ICT hardwareICT hardware

ICT hardware

Met onze jarenlange ervaring, breed assortiment en een eigen accountteam voor het beste advies denken wij graag mee in het bedenken van de best passende oplossing.

 

Heb je een andere vraag?

Neem hieronder contact op met onze specialisten.

 

loader
Bezig met laden...