• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

De moderne
werkplek 

In het huidige bedrijfsleven is de operationele efficiëntie sterk afhankelijk van goed functionerende ICT. De trend van de laatste jaren gaat in de richting van steeds gebruiksvriendelijkere opstellingen, ook al wordt het onderliggende ontwerp complexer. Wat bedrijven vooral nodig hebben is een premium werkplekoplossing die geschikt is voor verschillende werkstijlen en die in de loop der tijd kan worden aangepast aan veranderende behoeften.

Voordelen van werkplekbeheer

  • Een goed werkplekbeheersysteem kan bedrijven helpen hun ruimtegebruik te optimaliseren, kosten te besparen en de productiviteit van hun werknemers te verbeteren.

  • Door de indeling van werkplekken en opslagruimtes te optimaliseren, kunnen bedrijven een efficiëntere werkplek creëren.

  • Werknemers die toegang hebben tot goed georganiseerde werk- en opslagruimten kunnen efficiënter en met minder stress werken.

Bekijk wat wij nog meer voor jou kunnen doen

Met werkplekbeheer van Azerty kan jij je 100% richten op jouw groeiambities. De modernste werkplekoplossingen, veilige werkplekken dankzij optimale gegevensbeveiliging. Geniet van flexibele servicecontracten op maat. Snel geholpen door onze deskundige medewerkers. Dankzij onze monitoring- en beheermogelijkheden draaien uw (online) werkplekken altijd optimaal. Wij zorgen voor updates, onderhoud, back-up en laagdrempelige helpdeskondersteuning, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Netwerk & securityNetwerk & security

Netwerk & Security

Verhoog de weerbaarheid van jouw organisatie en bied je medewerkers snelle en veilige toegang tot alle applicaties dankzij onze professionele security-oplossingen.

 

LifecyclemanagementLifecyclemanagement

Lifecyclemanagement

Voor een vast bedrag per maand bieden wij een volledige ondersteuning van de werkplek-continuïteit.

 

Zakelijke telefonieZakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Zo optimaal mogelijk bereikbaar zijn als basis voor groei en klanttevredenheid. We denken graag mee om jouw zakelijke telefonie zo goed mogelijk in te richten.

 

ConnectiviteitConnectiviteit

Connectiviteit

Altijd en overal operationeel zijn. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Door je connectiviteit goed te regelen zorg je pas echt dat ICT jou ondersteunt.

 

ICT hardwareICT hardware

ICT hardware

Met onze jarenlange ervaring, breed assortiment en een eigen accountteam voor het beste advies denken wij graag mee in het bedenken van de best passende oplossing.

 

Heb je een andere vraag?

Neem hieronder contact op met onze specialisten.

 

loader
Bezig met laden...