• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Zakelijke
telefonie

Optimaal bereikbaar zijn is de sleutel voor elke succesvolle organisatie. Azerty zakelijk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de communicatie-infrastructuur van jouw organisatie flexibel en betrouwbaar blijft.  Zo maken we jouw zakelijke telefonie een essentieel instrument voor organisaties die hun groei en klanttevredenheid naar een hoger niveau willen tillen.

Voordelen van zakelijke telefonie

  • Door gebruik te maken van clouddiensten kunnen werknemers vanaf elke locatie verbinding maken alsof ze in hetzelfde kantoor zijn.

  • Verbeter de kwaliteit van klantenservice met functies als oproeproutering, automatische schakeling en gespreksopname.

  • Betaalbaar en gemakkelijk op te schalen met duidelijke prijsstelling op basis van pay-as-you-go-modellen.

Bekijk wat wij nog meer voor jou kunnen doen

Azerty zakelijk biedt jouw organisatie een selectie van bureautelefoons, speakerphones en headsets om voor elke werkplek oplossing te passen. Onze telefoonsystemen zijn de perfecte manier om de communicatie-infrastructuur in jouw kantoor te upgraden, of u ze nu nodig hebt voor individuele doeleinden zoals bureautelefoons, of de vergaderzaal wilt uitrusten met een professionele speakerphone.

De moderne werkplekDe moderne werkplek

De moderne werkplek

Vanaf ieder (un)managed device toegang tot jouw slimme ICT-werkplek, middels Microsoft Cloud technologie. Met gebruikersgemak en veiligheid toegang tot je applicaties en data.

 

Netwerk & securityNetwerk & security

Netwerk & Security

Verhoog de weerbaarheid van jouw organisatie en bied je medewerkers snelle en veilige toegang tot alle applicaties dankzij onze professionele security-oplossingen.

 

LifecyclemanagementLifecyclemanagement

Lifecyclemanagement

Voor een vast bedrag per maand bieden wij een volledige ondersteuning van de werkplek-continuïteit.

 

ConnectiviteitConnectiviteit

Connectiviteit

Altijd en overal operationeel zijn. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Door je connectiviteit goed te regelen zorg je pas echt dat ICT jou ondersteunt.

 

ICT hardwareICT hardware

ICT hardware

Met onze jarenlange ervaring, breed assortiment en een eigen accountteam voor het beste advies denken wij graag mee in het bedenken van de best passende oplossing.

 

Heb je een andere vraag?

Neem hieronder contact op met onze specialisten.

 

loader
Bezig met laden...