Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Barebones

Een barebone biedt een basis voor een computersysteem. Zo krijg je meestal een compacte behuizing, voeding en moederbord, maar het kunnen ook grotere systemen zijn met meer onderdelen. Zelf kies je een processor, werkgeheugen, harde schijf of SSD en eventuele overige onderdelen. Een besturingssysteem dien je ook zelf nog aan te schaffen om het plaatje compleet te maken.

Barebones

Er zijn 291 resultaten gevonden

1-24 van 291 resultaten
Pagina

Er zijn 291 resultaten gevonden

1-24 van 291 resultaten
Pagina

Barebones

Stel je bent op zoek naar een nieuwe pc, maar je hebt niet alle ruimte om zo’n grote kast kwijt te kunnen. Dan is een barebone pc de perfecte oplossing voor jou! Een barebone pc is in principe de basis van een volledige computer. Zo beschikken alle barebones minimaal over een compacte behuizing, voeding, moederbord en koeloplossing. In de meeste gevallen is ook de processor voor geïnstalleerd. Het enigste waar je dan zelf nog een keuze in zult moeten maken is het werkgeheugen en een opslagmedium, zoals een SSD of HDD.

Gigabyte barebone computerGigabyte barebone computer
Barebone computer verschillende soorten en matenBarebone computer verschillende soorten en maten

Soorten & maten

Een barebone pc kan in verschillende soorten en maten voor komen. De grootste verschillen tussen deze barebones kunnen op verschillende vlakken liggen. Het meest opvallende waar de barebones in kunnen verschillen is de grootte. Vaak hebben grotere barebones meer aansluitingen, zoals meer USB-poorten of andere features. Misschien wel het belangrijkste verschil tussen de barebones is de soort processor. De processor is in veel barebones niet meer te wijzigen na de aanschaf. Het is dus belangrijk om de juiste keuzes al te maken bij de aanschaf van een barebone pc.

         
         
         
         
         

Intel barebone

Een Intel barebone is voor veel mensen de ideale barebone pc. De reden hiervoor is de ruime selectie aan specificaties. Zo lopen de verschillende processoren erg uit een, het begint bij een celeron en kan wel oplopen tot een i7.

Meer informatie
Intel bareboneIntel barebone
Shuttle bareboneShuttle barebone

Shuttle barebone

Een Shuttle barebone is ideaal voor de personen die zelf de keuze willen hebben over hun specificaties. Zo biedt Shuttle een ruim assortiment van verschillende barebones. Shuttle geeft de mogelijkheid om in veel modellen een eigen processor te monteren. In sommige Shuttle barebones is zelf de optie aanwezig om een kleine videokaart te monteren, en dat allemaal in zo’n kleine behuizing.

Meer informatie

Asus barebone

Een Asus barebone is het beste te vergelijken met een model van Intel. Zo is een Asus barebone even groot als een Intel barebone. Ook geeft een Asus barebone vrijwel dezelfde keuzes qua processoren. Het grootste verschil, wat Intel niet heeft, is dat een Asus barebone ook een mogelijkheid geeft voor een AMD-processor. Helaas zijn dit dan niet direct desktop processoren, maar blijven het mobiele processoren die normaal in laptops zitten.

Meer informatie
asus barebone computerasus barebone computer