Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
 • In-house assemblage
 • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • Eigen technische dienst
 • We helpen je graag: 0572-328120

Desktops

Pre-built desktops, ook wel OEM-PC's genoemd, zijn desktopsystemen die reeds geassembleerd worden verkocht door grote fabrikanten als Acer, Dell, HP en Lenovo. Ook Intel NUC's vind je in deze categorie. Azerty verkoopt ook eigen systemen voor gamers of juist zakelijke klanten. Gebruik de links hieronder om die te bekijken.

Desktops

Er zijn 727 resultaten gevonden

1-24 van 727 resultaten
Pagina
 1. Lenovo Legion T5 26AMR5 90RC - Towermodel
  AMD Ryzen 7 5800 / 3.4 GHz - NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti - RAM 16 GB
  Volgende werkdag in huis
  € 1.661,33 € 1.373,00
 2. Azerty Gaming Titanium Elite - Intel Core i7-13700KF
  Gigabyte GeForce RTX 4080 Aero OC - 32 GB Corsair RGB - 1 TB ssd + 4 TB hdd
  Volgende werkdag in huis
  3.549,00 2.933,06

Er zijn 727 resultaten gevonden

1-24 van 727 resultaten
Pagina

Wat voor desktop heb ik nodig?

Desktop computers zijn er in allerlei soorten en formaten. Van een paar honderd euro tot een paar duizend. Welke desktop je nodig hebt hangt af van je wensen. Gebruik je je pc voor browsen en af en toe een documentje printen, dan heb je eigenlijk al genoeg aan de volgende specificaties:

 • AMD Athlon / Intel Pentium Gold
 • 4 GB RAM
 • 128 GB SSD

Dit is een voorbeeld van echte budget specificaties. Wil je op je pc toch misschien af en toe een spelletje spelen, of wil je een meer toekomstbestendig systeem, dan kan je een AMD Ryzen 3 of Intel Core i3 processor overwegen. Deze processoren zijn een stuk sneller, en blijven daarom ook langer bruikbaar.

Gaming-pc's

Het aanbod game-pc's is enorm. Soms is het lastig om te achterhalen wat je precies nodig hebt. We geven hieronder een aantal voorbeeldspecificaties van verschillende gamingcomputers. Ook hier geldt, alles hangt af van je wensen. Speel je vooral LoL of CS:GO in 1080p, dan kan je met een budget gaming-pc prima uit de voeten.

 • AMD Ryzen 3 / Intel Core i3
 • 8 GB RAM
 • NVIDIA GTX 1660 / AMD Radeon RX 6500 XT

Als je wat meer veeleisende games wil spelen, maar wel op 1080p blijft, dan kom je met een betere videokaart al een heel eind. Ook is het in dat geval misschien de moeite waard om iets meer werkgeheugen te nemen.

Voor de meeste games is een Ryzen 3 of i3 voldoende, maar voor de mid-range suggestie hebben we ook een betere processor gekozen. Met deze specs kan je bijna elke game makkelijk in 1080p met de hoogste settings spelen. Als je de graphics wat lager zet is 1440p vaak ook nog best te doen.

 • AMD Ryzen 5 / Intel Core i5
 • 16 GB RAM
 • NVIDIA RTX 3060 / AMD Radeon RX 6600 XT

Heb jij een 4K monitor, of een 1440p monitor met een verversingssnelheid van 144 Hz, dan heb je echt een beest van een pc nodig. Kies dan voor een pc met minstens de specificaties van ons high-end voorbeeld.

 • AMD Ryzen 7 / Intel Core i7
 • 16 GB RAM
 • NVIDIA RTX 3080 / AMD Radeon RX 6800 XT

Pre-built, zelf bouwen of laten assembleren?

Je kunt ervoor kiezen om een gaming pc van bijvoorbeeld Lenovo of MSI te kopen. Het voordeel hiervan is dat je de pc kunt aansluiten en meteen games kan installeren. Je weet zeker dat alle componenten goed met elkaar samenwerken. Mocht er toch iets kapot gaan, dan weet je ook meteen bij wie je moet zijn voor eventuele reparaties of updates. Een nadeel is dat je minder vrijheid hebt om exact de componenten te kiezen die je wil. Ook kan later upgraden soms lastig zijn vanwege de niet standaard behuizingen of moederborden die soms gebruikt worden.

Een andere optie is om zelf de losse componenten te kopen. Dit is vaak goedkoper. Bovendien kan je dan zelf beslissen waar je op wil besparen, of waar je juist meer aan wil uitgeven. Je kan de pc ook zelf in elkaar zetten, er zijn op youtube zat filmpjes te vinden met instructies. Als je wel zelf de componenten wil kiezen, maar niet zelf de pc in elkaar wil zetten, kan je dat door ons laten doen. Wij hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring met pc's bouwen. We checken van tevoren of de componenten bijelkaar passen. Tijdens het bouwen zorgen we dat alle kabels netjes worden weggewerkt. Na het bouwen draaien we verschillende tests om te kijken of de door jou samengestelde pc inderdaad naar behoren functioneert. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over Azerty's assemblage.