Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Gamingmuizen

De muis voor computers is ons allemaal wel bekend. Het wordt ook wel een aanwijsapparaat genoemd, waarmee je de cursor die op je beeldscherm te zien is kunt aansturen. Daarnaast maakt het apparaat het mogelijk om een bestand of een toepassing te openen door erop te klikken.

Gamingmuizen

Er zijn 445 resultaten gevonden

1-24 van 445 resultaten
Pagina

Er zijn 445 resultaten gevonden

1-24 van 445 resultaten
Pagina

Draadloze gaming muis

Draadloze muizen kunnen werken op een batterij, of zijn oplaadbaar. Deze zijn vooral handig wanneer je onderweg bent. Als het gaat om gaming muizen is bedrading vooral lastig, omdat het in de weg kan zitten terwijl je aan het gamen bent.

SteelSeries draadloze gaming muisSteelSeries draadloze gaming muis
Corsair gaming muisCorsair gaming muis

DPI

De kwaliteit van een muis wordt medebepaald door het aantal DPI, oftewel ‘dots per inch’. Hiermee wordt gedoeld op het aantal dots (of pixels) die de cursor op het beeldscherm aflegt door de muis een inch (2,54 cm) te verschuiven. Hoe beter de kwaliteit van de muis, hoe hoger het aantal DPI.

Beste gaming muis

Er is niet echt een beste gaming muis voor iedereen. Iedere gamer heeft toch weer zijn of haar eigen voorkeur en ook verschilt het per game welke muis het meest geschikt is. Toch zijn er modellen die met kop en schouder boven de rest uitsteken.

Bijvoorbeeld de Logitech Gaming Mouse G903 waar menig eSports-professional gebruik van maakt. De G903 biedt een rapportagesnelheid van 1 milliseconde en een geoptimaliseerde draadloze 2.4GHz-verbinding, waardoor deze ongelooflijke reactietijden levert voor gebruikers die gamen op competitieniveau.

En dan is er nog de Corsair Gaming M65 PRO RGB FPS. Een FPS gaming muis met de technologie die je nodig hebt om te winnen. De hoge-precisie 12000 DPI sensor zorgt voor pixel-nauwkeurige tracking en geavanceerde oppervlakte kalibratie ondersteuning, die gamers niet willen missen.

Logitech gaming muisLogitech gaming muis