Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

WERKEN BIJ AZERTY

AL 16 JAAR
DÉ HARDWARESHOP VOOR EXPERTS

Azerty, begonnen als een kleine Sallandse webshop voor IT-hardware, is anno 2021 uitgegroeid tot een volwassen e-commerce-onderneming met meer dan 200 medewerkers. Azerty behoort tot de top 250 snelstgroeiende bedrijven. Met onze webshop zijn wij dé leverancier van IT-hardware in Nederland en België. Azerty’s missie om de IT-experts het juiste assortiment tegen een goede prijs te bieden en zo het perfecte terrasje te creëren voor onze klanten kan niet gerealiseerd worden zonder goede medewerkers. Azerty, only the best!

HERKEN JIJ JE HIERIN?

Een Azerty-medewerker heeft IT-kennis op een hoog niveau, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied, leert continu bij en is zich ervan bewust dat je samen meer bereikt dan alleen. Bij Azerty staan de mensen centraal. Dit is verweven in de gehele organisatie en vormt een elementair onderdeel van onze bedrijfscultuur. We werken vanuit ons hart, hebben oog voor elkaar en delen onze kennis om samen te kunnen groeien. Zo werken we er elke dag aan om toegevoegde waarde te bieden aan de maatschappij en zowel personen als de organisatie duurzaam te laten groeien.

VACATURES

Category Manager

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en cv naar werken@azerty.nl.