• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Kom je ook werken bij Azerty?

Samen werken aan het beste

Sluit je aan bij Azerty en groei als professional!

Transformeer van (startende) professional naar gepassioneerde Azerty-fan, omringd door een geweldig assortiment IT-hardware en oplossingen, met 200 fijne collega's.

Bij Azerty vind je een goede werk-privébalans met voldoende vrije dagen, een prettige werksfeer en de mogelijkheid tot hybride werken. Ontwikkel jezelf in een inspirerende werkomgeving vol toppers met een 9+ mentaliteit. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en een geweldig werkklimaat te creëren, waarin je jezelf kunt zijn.

Haal het beste uit jezelf door groei en vernieuwing, en geniet van een transparante werkcultuur, waarin plezier, goede samenwerking en (van elkaar) leren centraal staat.

 

Azerty, ontdek je passie en groei samen met ons mee! “Only the best”!

Ontdek wat Azerty bijzonder maakt

Onze cultuur is net zo transparant als onze kantoorramen. We zijn geworteld in good ol’ Salland, wat betekent dat we lekker nuchter en recht voor z’n raap zijn. We hebben plezier in ons werk, houden van samenwerken en leren van elkaar.

Bij Azerty gaan we fluitend naar het werk en dansend naar huis….. Dat wil toch iedereen! We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn op het werk. En streven naar een positieve werksfeer, waarin ideeën gedeeld worden en samenwerking centraal staat.

Elke dag streven we naar positieve verandering en tillen we op doortastende en positieve wijze onze plannen en processen naar een hoger niveau. Waarbij we begrijpen dat waarde en betekenis even belangrijk is als doelen behalen.

Werken bij Azerty is elke dag een feestje! We hebben een plezierige werkomgeving, waarin we speciale momenten delen en succes vieren. Bij Azerty draait werken niet alleen om taken uitvoeren, maar ook om het vieren van het leven en het creëren van waardevolle momenten samen.

Bij Azerty krijg je volop kansen om te groeien. Om te groeien denken wij vooruit en door trainingen en coaching houden wij de kennis en vaardigheden op hoog niveau. We helpen iedereen om te groeien, zodat wij allemaal onze dromen en ambities waar kunnen maken.

Assemblage

Coördinator Assemblage

Raalte | 32-38 uur | Mbo

Ben jij de vraagbaak in ons assemblageteam, waar de gaafste pc’s tot leven komen? Heb jij de communicatieve vaardigheden om ons team aan te sturen en kennis en/of affiniteit met hardware/IT? Dan is dit jouw kans om bij Azerty aan de slag te gaan!

Content

Product Contentmedewerker

Raalte | 32-38 uur | Mbo

Zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze productinformatie er op alle kanalen top uitziet? Werk je graag gestructureerd, ben je secuur en heb je affiniteit met IT hardware? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klantenservice

Oproepkracht Klantenservice

Raalte | Uren in overleg | Mbo

Wil jij van kletsen en appen je bijbaan maken? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou!

Medewerker klantcontact

Raalte | 32-38 uur | Mbo

Ben je klaar om uit te blinken in klantcontact? Maak het verschil met jouw communicatievaardigheden!

E-commerce

Webredacteur

Raalte | 24-38 uur | Mbo+/hbo

Kan jij in begrijpelijke taal uitleggen wat het verschil is tussen een HDD en een SSD? En waar je op moet letten als je je eigen pc bouwt? Heb je daarnaast ook nog basiskennis van HTML en CSS? Dan zoeken wij jou.

Sales

Accountmanager Binnendienst

Raalte | 32-38 uur | Mbo

In deze functie ben jij de spil tussen de klant en de organisatie. Met jouw commerciële talent weet je de klantbehoefte te vertalen naar de juiste IT-oplossing en zorg je voor een uitstekende dienstverlening.

Accountmanager Buitendienst

Raalte | 32-38 uur | Hbo

Ben jij een geboren accountmanager en dol op IT? In deze functie krijg je de kans om het visitekaartje te zijn van Azerty. Weet jij alles over de transitie naar de Cloud en geef jij de passende oplossing voor je klanten? Dan is dit jouw rol!

Zakelijke Diensten

Junior IT-Consultant 

Raalte | 32-38 uur | Mbo+

Kun jij als geen ander de verborgen wensen van klanten ontrafelen én ben jij een expert in gamen (geen single player) tussen meetings door? 

Logistiek

Oproepkracht Logistiek Medewerker

Raalte | Uren in overleg | Mbo

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat onze klanten hun bestelling snel en probleemloos ontvangen. Je werkt samen met een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat!

HR

HR Adviseur 

Raalte | 32-38 uur | Mbo+/hbo

Hou je van afwisseling, dynamiek, en het voeren van uiteenlopende gesprekken, dan is dit jouw perfecte match. En ons fantastische HR-team staat klaar om jou te ondersteunen!

Open sollicitatie

Niet de perfecte vacature gevonden? Ben je van mening dat we jouw skills goed kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Stages

Azerty werkt op stagegebied samen met alle mbo- en hbo-scholen in de regio Salland en Twente, maar door ons landelijke afzetgebied en de bekendheid van onze Azerty systemen krijgen we stageverzoeken uit het hele land.

Wil je liever eerst bellen of appen?

We helpen je graag verder!

TessaTessa

Hoe is het om bij Azerty te werken?

Onze collega's kunnen natuurlijk het beste zelf vertellen hoe het is om bij Azerty te werken!

Martijn en Damian over hét Azerty-gevoel als allround Magazijnmedewerker

Maak kennis met Martijn en Damian onze allround magazijnmedewerkers. Helaas staat Damian niet op de foto. Maar geen zorgen, hij is niet gevlucht of iets dergelijks. Hij houdt er gewoon niet van om voor de camera te poseren. En wij respecteren Damian en het AVG-beleid! 

Martijn en Damian zijn beiden enthousiast over hun werk en delen graag hun positieve ervaring. Martijn houdt van fysiek werk en vindt het heerlijk om kriskras door het magazijn te bewegen, terwijl Damian meer van precisiewerk houdt. Zijn favoriete werk is dan ook het digitaal verwerken van orders. Het allermooiste vinden zij de afwisseling die hun werk biedt, geen werkdag is hetzelfde. Samen met een dreamteam van 12 zorgen zij voor een snelle en probleemloze levering aan onze klanten.

En het beste van alles volgens Martijn en Damian? We hebben een geweldig team dat elkaar altijd helpt en ons werk wordt gewaardeerd. Heel ‘normaal’ zou je zeggen?! Nou, dat is niet overal zo… Bij Azerty voelen wij ons thuis en worden we echt betrokken bij het bedrijf.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als allround magazijnmedewerker, waar je met plezier werkt en gewaardeerd wordt? Solliciteer nu en sluit je aan bij ons fantastische team! 

Twan over zijn werk bij Azerty

Dit is Twan Holtmaat, hij is één van onze Category Managers. Twan vervult deze functie nu al ruim 1,5 jaar maar werkt al meer dan 6 jaar bij Azerty! Van jongs af aan is Twan veel bezig met hardware en pc’s, de keuze om voor Azerty te gaan werken was dus snel gemaakt.

Onze Category Managers, ook wel CM’ers genoemd, zijn het eerste aanspreekpunt voor onze vendoren. Ze zorgen ervoor dat het productassortiment zo goed mogelijk aansluit op de behoeften van de markt. Dagelijks hebben ze veel contact met onze leveranciers en fabrikanten om zo veel mogelijk uit de samenwerking te halen.

Twan komt elke dag zijn bed uit voor het binnenhalen van de beste deals voor onze klanten. Naast al dat harde werk is hij ook altijd in voor een feestje en kan hij erg genieten van de speciale Azerty BBQ’s! Samen met de opening van het nieuwe Azerty pand zijn dat zijn mooiste ervaringen (tot nu toe).

Kishan over zijn werk bij de assemblage

Hey allemaal! Ik ben Kishan Donkerbroek, en ik werk nu vierenhalf jaar als assemblage medewerker bij Azerty. Wat begon als een stage vanuit mijn opleiding Medewerker Beheer ICT bij het Deltion College in Zwolle, groeide al snel uit tot een geweldige baan.

Ik geniet elke dag van mijn werk, vooral vanwege de afwisseling. Natuurlijk zijn er standaard werkzaamheden, maar geen enkel component of systeem is hetzelfde, en dat maakt dit werk echt mooi. Een van mijn favoriete werkzaamheden is het bouwen van onze eigen Xenith pc's, ons paradepaardje. Voor Xenith gebruiken we alleen de allerbeste componenten, om simpelweg de allerbeste pc's te bouwen. Ik werk ook op locatie bij onze zakelijke klanten, waar we hardware installeren en alle kabels keurig wegwerken. Dit geeft me de kans om direct contact te hebben met onze klanten en hun behoeften te begrijpen.

Terwijl we aan het werk zijn, klinkt er altijd goede muziek op de achtergrond, nou ja, meestal dan, behalve wanneer onze teamleider Arjen Poland aan de muziekknoppen draait. Niets brengt mij meer in de stemming dan goede beats. Wat mijn werk bij Azerty echt speciaal maakt, is ons hechte assemblage team. We werken niet alleen samen, maar maken ook leuke herinneringen. Onlangs gingen we zelfs op stap met oud-collega's die al een paar jaar niet meer bij Azerty werken, en dat zegt veel over de band die we hier hebben

Roel kan wel wat hulp gebruiken!

Hallo daar, ik ben Roel van Gemert, Azerty's Grafisch Designer. Ik werk nu een paar maanden bij Azerty, waar ik hartelijk werd verwelkomd in een dynamische en creatieve omgeving. Geen stijve pakken en stropdassen hier, maar een fijne, open werksfeer. Hier kun je gewoon jezelf zijn. We werken campagnematig, en bij ons geldt: geen idee is te gek! We staan open voor nieuwe manieren om Azerty nog beter onder de aandacht te brengen en ons werk te verbeteren.

Ons team? Serieus leuk! We werken fijn samen en maken ook tijd om gezellig te kletsen, zelfs als het af en toe een beetje ad hoc en hectisch is. Wat extra leuk is, is dat ik deel uitmaak van ons relatief nieuw marketing team. We zijn nog volop aan het groeien en innoveren, wat kansen biedt voor nieuwe teamleden om hun stempel te drukken.

Maar het allerbelangrijkste bij Azerty is toch wel: Je mening doet ertoe. Bij Azerty draait het om samenwerken, inspireren en creëren. Dus ben jij die creatieve geest die kan helpen om mijn paint-meesterwerken naar een hoger niveau te tillen, solliciteer dan nu!


Welkom bij AzertyWelkom bij Azerty

Tjalkstraat 4b
8102 HG, Raalte

 

0572 - 32 81 20

 

loader
Bezig met laden...