• azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Azerty – Maatschappelijk betrokken – Dat zit in ons karakter!

Onze ambitie is om duurzaam te groeien. Door groei en vernieuwing halen wij het beste uit onszelf nu én in de toekomst. Met onze nuchtere Sallandse wortels staan wij met beide voeten in de maatschappij, klaar om een positieve bijdrage te leveren. 

Medewerkers:

 • Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen bij Azerty zichzelf kan zijn. We willen dat onze werkvloer een goede afspiegeling van de maatschappij is. Doorlopend bieden wij ruimte aan stagiairs en afstudeerders, waarbij we warm contact onderhouden met scholen in de regio. Om de blik van scholieren te verruimen en hen te laten ervaren wat wij doen, laten we scholen actief kennismaken met ons bedrijf.
 • We hebben collega’s aan het werk via re-integratie trajecten en/of met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven in gelijke kansen en hen laten ervaren dat ze een waardevol onderdeel zijn van de maatschappij.
 • Wanneer onze leaseauto’s aan vervanging toe zijn, gaan wij over op hybride of elektrische auto’s, om het milieu minder te belasten. Bij het werven van nieuwe medewerkers gaat onze voorkeur uit naar mensen uit onze directe omgeving, zodat reizen per fiets mogelijk is en het milieu wordt ontzien. Onze buitendienstmensen reizen zoveel mogelijk met een pool auto’s, zodat we onze auto’s zo efficiënt mogelijk gebruiken. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging om jouw doelen en ambities waar te maken? Bij Azerty hebben wij plezier in ons werk, het samenwerken en het leren van elkaar. Bekijk onze vacatures.

Huisvesting/energie:

 • Sinds 2022 werken wij vanuit een gloednieuw pand, dat volledig gasvrij is. Het pand wordt verwarmd en gekoeld via een systeem met warmtepompen/VRF. We winnen intern in ons pand warmte terug. Ons pand is voorzien van ledverlichting en geïsoleerd volgens de laatste normen. Voor de opslag, opvang en het hergebruik van regenwater hebben we infiltratiekratten geplaatst. Daar waar dit niet mogelijk is, loopt het hemelwater in een specifiek daarvoor aangelegde wadi.
 • We hebben meerdere groenstroken rondom ons pad aangelegd en in onze voortuin. In deze voortuin hebben we volop oog voor de biodiversiteit.
 • Onze workstations, zowel thuis als op kantoor, zijn energiezuinig. Wij werken continu aan het verder verbeteren van ons energieprofiel, zodat ons pand zo energiezuinig mogelijk is. 

Afvalscheiding:

 • Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen scheiden wij onze afvalstromen. Restafval, papier/karton en plastic folio in doorzichtig en kleur, worden allen keurig gescheiden. IJzer wordt gescheiden op hoog- en laagwaardig materiaal en gerecycled.
 • Op dit moment onderzoeken we hoe we piepschuim achtige materialen (EPS) nog beter kunnen scheiden of recyclen. Wij leveren producten zonder verpakkingen of verpakkingsarm, waarbij wij zorgen voor de juiste afvoer van het papier, karton en folie.
 • Oude maar bruikbare pc’s schenken wij aan een goed doel, bijvoorbeeld aan een school in Zuid-Amerika.

Retourbeleid:

 • Retouren die wij ontvangen van onze klanten, worden voor 99% hergebruikt, zodat er amper tot geen verspilling is. 

Neem ook eens een kijkje bij onze ABC-keuzes. Dit zijn geretourneerde producten die wij met korting verkopen. Zo krijgen deze producten een tweede kans.

Vanuit onze wil om te verbeteren vullen wij onze maatschappelijke betrokkenheid in met oog voor mens, milieu en de toekomst.

loader
Bezig met laden...