Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Acties

Hieronder vind je een overzicht van de acties waar wij aan meedoen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een gratis game of een cashbackactie, of een kortingsactie bij het aankopen van een bepaalde combinatie van producten. Staat er een actie niet in onderstaand overzicht en vraag je je af of wij wel aan die actie meedoen? Vraag het ons via marketing@azerty.nl.

Let op: er zijn partijen die kortingscodes verstrekken die zogenaamd van ons afkomstig zijn, maar deze worden niet door ons uitgegeven en zijn dan ook niet geldig. Wij bieden je liever direct een scherpe prijs dan dat wij je op een speurtocht sturen voordat je bij ons een goede prijs kunt vinden.

Lopende acties


Uitlopende acties

Uitlopende acties zijn acties waarvan de actieperiode verlopen is, maar waarvoor u bijvoorbeeld nog een gamecode of een cashback kunt claimen voor een product dat u tijdens de actieperiode gekocht heeft. Kijk op de actiepagina voor de specifieke voorwaarden en claimperiodes.