• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Corsair

Het merk Corsair is opgericht in 1994 in Amerika door oprichters Andy Paul, Don Lieberman en John Beekly. Waar de oprichters in eerste instantie gestart zijn met de productie van level 2-cachemodules biedt Corsair tegenwoordig een zeer breed scala aan hardware en randapparatuur.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Corsair producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Corsair assortiment

Corsair behuizingenCorsair behuizingen

Corsair behuizingen

Corsair geheugenCorsair geheugen

Corsair geheugen

Corsair koelingCorsair koeling

Corsair koeling

Corsair voedingenCorsair voedingen

Corsair voedingen

Corsair headsetsCorsair headsets

Corsair headsets

Meest gekochte Corsair producten

Corsair Vengeance LPX - Geheugen
DDR4 - 128 GB: 4 x 32 GB - 288-PIN
timer Volgende werkdag in huis
302,00 249,59
CORSAIR SF1000 - Voeding
ATX12V 3.1, SFX - 80 PLUS Platinum - 1000 Watt
timer Volgende werkdag in huis
220,03 181,84
CORSAIR SF850 - Voeding
ATX12V 3.1, SFX - 80 PLUS Platinum - 850 Watt
timer Volgende werkdag in huis
195,22 161,34
Corsair SP120 Elite 120mm casefan - Ventilatorhuis
120 mm - 3-pin - bulk
timer Volgende werkdag in huis
3,00 2,48
  • azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

iCUE Certified

Azerty is een trotse partner van Corsair. Samen met Corsair stellen we custom pc's samen die van alle voordelen van Corsair iCUE zijn voorzien. Componenten van Corsair worden gekenmerkt door een strak design en zijn van hoge kwaliteit. Met een Azerty iCUE Certified pc ben je verzekerd van de ultieme game-pc mét Corsair iCUE RGB-verlichting. Kijk hieronder voor alle Azerty iCUE Certified pc's.

Corsair iCUE MuralsCorsair iCUE Murals

Corsair iCUE Murals

Creëer de set-up van je dromen met Corsair iCUE. Met de uitgebreide iCUE software kan je RGB-verlichting van Nanoleaf en Philips Hue customizen en synchroniseren en je pc monitoren. iCUE Murals is makkelijk, intuïtief, fun en uitgevoerd met vrijwel onbeperkte kleuropties.

Corsair geheugen

Als vervolg op de level 2-cachemodules werd de DRAM module geïntroduceerd. Hiermee sla je tijdelijke informatie op om later weer te gebruiken. Zelfs binnen het assortiment RAM modules biedt Corsair meerdere verschillende soorten, met zowel RGB verlichting als zonder RGB verlichting. Zo heb je bijvoorbeeld de Corsair Vengeance waar geen verlichting in zit, maar die wel kwalitief goede prestaties levert. Perfect voor een goede upgrade voor je computer. Hoofdtaak van de Corsair Vengeance is het bieden van tijdelijke opslag voor informatie. Vanwege de snelheden die zo’n kleine opslag kan halen, is de informatie sneller te bereiken dan op een harde schijf. Dit is vooral belangrijk voor videobewerking, het spelen van spelletjes of editorial werkzaamheden.

In het algemeen geldt dat Corsair relatief uniek is met Corsair iCUE, de verlichting die Corsair in veel hardware verwerkt. RGB-verlichting die ingesteld kan worden op verschillende vertoningen van kleurgebruik. Van een element als RAM of een toetsenbord tot aan de waterkoeling, Corsair stelt jou in staat om dit in te stellen, en alle componenten met iCUE verlichting zijn met één controller in te stellen.

Corsair DDR5 geheugenCorsair DDR5 geheugen
Corsair toetsenbordCorsair toetsenbord

Corsair toetsenborden

Wat betreft de Corsair toetsenborden biedt Azerty in ieder geval een ruim assortiment. Onder andere de Corsair K55, Corsair K65, Corsair K70 en meer. Bij het uitzoeken van een toetsenbord is het belangrijk in de gaten te houden voor welk doel je het wilt gebruiken. Wanneer jouw doel bijvoorbeeld voornamelijk gamen is kan je het beste kijken naar de Corsair K95 vanwege de extra instelbare functies achter de toetsen.

Zal jouw toetsenbord voornamelijk worden ingezet voor algemeen gebruik, dan biedt Corsair een aantal andere goede opties die hier specifiek voor gemaakt zijn. Houd er dan rekening mee dat het van belang is dat het toetsenbord een prettige werkstijl mogelijk maakt.

Corsair voedingen

Ook biedt Corsair nog uitermate goede voedingen aan. Die gebruik je om stroom te bieden aan je gehele computer. Zonder dit essentiële onderdeel krijgen je componenten geen stroom, waardoor je computersysteem niet zal gaan werken. Tegenwoordig zijn de meeste Corsair voedingen van een 80 Plus Gold certificering voorzien.

 

Corsair voedingCorsair voeding
Corsair koelingCorsair koeling

Corsair koeling

Een ander belangrijk product dat Corsair aanbiedt is de CPU-koeler, of specifieker gezegd, de waterkoeler. Binnen het assortiment aan waterkoelers biedt Corsair een ruim aantal opties, waaronder de Corsair H100i. Aangezien het bij het uitzoeken van een waterkoeler van belang is dat hij samen kan gaan met jouw behuizing, is het gunstig dat de Corsair H100i een waterkoeler is die over het algemeen in veel computerbehuizingen past. Voor extra advies omtrent waterkoelers, kan je altijd bij Azerty terecht.

Corsair headsets

Tenslotte een ander niet te missen element uitgebracht door Corsair: de headsets van Corsair. Een headset van Corsair is niet alleen kwalitatief goed, zelfs in dit product is het Corsair gelukt om de speciaal gekleurde verlichting door te voeren. Wil jij dus een knipperend effect, helemaal niets of juist een prachtige regenboogstand in jouw headset terugzien? De Corsair headset stelt jou in staat dit te regelen.

 

Corsair headsetCorsair headset
loader
Bezig met laden...