• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

HP

De letters HP staan voor Hewlett Packard, een van de oudste en grootste technologiebedrijven van Amerika. Het bedrijf is opgericht in 1939 door William Hewlett en David Packard, die begonnen in een garage in PaloAlto, Californië, de plek die nu beschouwd wordt als de bakermat van de beroemde broedplaats voor technologische ontwikkelingen Silicon Valley. In eerste instantie produceerden Hewlett en Packard alleen wetenschappelijke instrumenten, waaronder rekenmachines. In de oorlogsjaren maakte HP bijvoorbeeld apparatuur voor de luchtvaart, zoals sonar instrumenten en radars. Begin jaren tachtig produceerde HP een eerste desktop computer en in 1984 een eerste laserprinter en inkjetprinter. In 2015 besloot het bedrijf zich op te splitsen in twee ondernemingen en ging verder onder de namen HP Enterprise en HP. HP richt zich hoofdzakelijk op printers en laptops, terwijl HP Enterprise voornamelijk de markt voor software en servers bedient.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over HP producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het HP assortiment


HP Laptops


 HP Printers


HP Monitoren


HP Desktops


HPE Access points

Meest gekochte HP producten

HP USB-C/A Universal Dock G2 - Dockingstation
USB-C - HDMI, 2 x DP - GigE
timer Volgende werkdag in huis
149,00 123,14
HP USB-C Dock G5 - Dockingstation
USB-C - GigE - 100 Watt
timer Volgende werkdag in huis
135,00 111,57
HP USB-C Dock G5 Essential - Dockingstation
65W USB-C Power - 4 x USB-A charging - 1 x RJ45
timer Volgende werkdag in huis
139,00 114,88
HP Desktop 320K - Toetsenbord
Engels - Europa - voor HP 25X G8; Elite c1030; ProBook 430 G8, 630 G8, 640 G8, 650 G8; ZBook Power G7
timer Volgende werkdag in huis
20,00 16,53
  • azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

HP Laptop

 Een van de bekendste producten van HP is de laptop. Het bedrijf heeft meerdere productlijnen zoals de Probook, de HP Elitebook, Chromebook en de Pavilion. Wat deze laptops kenmerkt is betrouwbaarheid en degelijkheid, waar HP om bekend staat. Daarnaast hebben de laptops meestal een dun en lichtgewicht design, wat deze geschikt maken voor gebruik onderweg. Door de krachtige prestaties van deze laptops vormen ze ook de ideale oplossing voor bedrijven en studenten.

HP PavilionHP Pavilion
HP ENVY Pro 6432 All-in-One Kleur Inktjet - Multifunctionele printerHP ENVY Pro 6432 All-in-One Kleur Inktjet - Multifunctionele printer

HP Printer

Een ander product waar HP om bekend staat is de printer. Het bedrijf maakt zowel inkjetprinters als laser-en all-in-one printers. Ook deze heeft HP onderverdeeld in verschillende productlijnen, waaronder de Officejet, Deskjet, Laserjet en Photosmart. De meeste van deze printers zijn multifunctioneel, wat inhoudt dat je er niet alleen mee kunt printen, maar ook mee kunt scannen en kopiëren. Verder zijn ze meestal te verbinden met internet, zodat je documenten kunt printen via smartphone of e-mail.

         
         
         
         
         

HP Inktcartridge

HP produceert in tegenstelling tot andere fabrikanten eigen inktcartridges. Zo ben je verzekerd van de compatibiliteit van de cartridge. HP is zeer milieubewust, wat tot uiting komt in de productie van de inktcartridges zelf van gerecycled materiaal en het gratis innemen en opnieuw recyclen van gebruikte exemplaren via HP Planet Partners.

HP Inktcartridge HP 11HP Inktcartridge HP 11
HP 05A Toner CartridgeHP 05A Toner Cartridge

HP Toner

Behalve inktcartridges maakt HP ook eigen tonercartridges, wat veel andere bedrijven uitbesteden aan derden. Door de tonercartridges van HP te gebruiken kun je consistent werken, zonder onderbrekingen. En ook wat deze producten betreft werkt HP uiterst duurzaam, ze zijn recyclebaar en worden gratis ingenomen door het bedrijf als ze op zijn.

loader
Bezig met laden...