• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

HP

De letters HP staan voor Hewlett Packard, een van de oudste en grootste technologiebedrijven van Amerika. Het bedrijf is opgericht in 1939 door William Hewlett en David Packard, die begonnen in een garage in PaloAlto, Californië, de plek die nu beschouwd wordt als de bakermat van de beroemde broedplaats voor technologische ontwikkelingen Silicon Valley. In eerste instantie produceerden Hewlett en Packard alleen wetenschappelijke instrumenten, waaronder rekenmachines. In de oorlogsjaren maakte HP bijvoorbeeld apparatuur voor de luchtvaart, zoals sonar instrumenten en radars. Begin jaren tachtig produceerde HP een eerste desktop computer en in 1984 een eerste laserprinter en inkjetprinter. In 2015 besloot het bedrijf zich op te splitsen in twee ondernemingen en ging verder onder de namen HP Enterprise en HP. HP richt zich hoofdzakelijk op printers en laptops, terwijl HP Enterprise voornamelijk de markt voor software en servers bedient.

HP

HP Laptop

Een van de bekendste producten van HP is de laptop. Het bedrijf heeft meerdere productlijnen zoals de Probook, de HP Elitebook, Chromebook en de Pavilion. Wat deze laptops kenmerkt is betrouwbaarheid en degelijkheid, waar HP om bekend staat. Daarnaast hebben de laptops meestal een dun en lichtgewicht design, wat deze geschikt maken voor gebruik onderweg. Door de krachtige prestatiesvan deze laptops vormen ze ook de ideale oplossing voor bedrijven en studenten.

HP PavilionHP Pavilion
HP ENVY Pro 6432 All-in-One Kleur Inktjet - Multifunctionele printerHP ENVY Pro 6432 All-in-One Kleur Inktjet - Multifunctionele printer

HP Printer

Een ander product waar HP om bekend staat is de printer. Het bedrijf maakt zowel inkjetprinters als laser-en all-in-one printers. Ook deze heeft HP onderverdeeld in verschillende productlijnen, waaronder de Officejet, Deskjet, Laserjet en Photosmart. De meeste van deze printers zijn multifunctioneel, wat inhoudt dat je er niet alleen mee kunt printen, maar ook mee kunt scannen en kopiëren. Verder zijn ze meestal te verbinden met internet, zodat je documenten kunt printen via smartphone of e-mail.

         
         
         
         
         

HP Inktcartridge

HP produceert in tegenstelling tot andere fabrikanten eigen inktcartridges. Zo ben je verzekerd van de compatibiliteit van de cartridge. HP is zeer milieubewust, wat tot uiting komt in de productie van de inktcartridges zelf van gerecycled materiaal en het gratis innemen en opnieuw recyclen van gebruikte exemplaren via HP Planet Partners.

HP Inktcartridge HP 11HP Inktcartridge HP 11
HP 05A Toner CartridgeHP 05A Toner Cartridge

HP Toner

Behalve inktcartridges maakt HP ook eigen tonercartridges, wat veel andere bedrijven uitbesteden aan derden. Door de tonercartridges van HP te gebruiken kun je consistent werken, zonder onderbrekingen. En ook wat deze producten betreft werkt HP uiterst duurzaam, ze zijn recyclebaar en worden gratis ingenomen door het bedrijf als ze op zijn.