• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Logitech

De Zwitserse producent van hardware is opgericht in 1981. Ze leveren verschillende hardware-artikelen zoals muizen, toetsenborden en headsets. Ze distribueren tegenwoordig naar meer dan 100 landen wereldwijd en hebben verkooppunten in grote steden in Noord-Amerika, Europa en Pacifisch Azië.

Logitech

Logitech G-serie


Bij Logitech zijn ze de gamers niet vergeten, naast de normale producten heeft Logitech ook een game serie die ook wel de G-serie genoemd wordt. De G-serie is volledig afgestemd om alle apparatuur zo efficiënt mogelijk te gebruiken voor games. Alle producten in de G-serie maken gebruik van een USB 2.0-verbinding, dit komt omdat er relatief grote hoeveelheden data heen en weer worden gestuurd. Deze reeks bestaat onder andere uit Logitech toetsenborden, muizen, headsets en stuurwielen.

Headset


Eén van de meest gebruikte en toegankelijke headset is de Logitech G430. Deze headset is geoptimaliseerd voor de pc maar kan met een headset adapter ook op verschillende consoles gebruikt worden. Bekijk hier alle gaming headsets van Logitech

Muizen


De Logitech Proteus Spectrum G502 is een nauwkeurige muis die ideaal is voor FPS games. De muis beschikt over een optische sensor die de snelste acties kan detecteren. Deze Logitech muis beschikt ook over een DPI switcher zodat je snel kan schakelen tijdens het gamen.

Een andere muis van Logitech is de MX Master S2, deze muis heeft een lasersensor en kan door de Logitech Flow koppel op maximaal 3 verschillende computers tegelijk. Door de verbeterde batterijduur gaat deze draadloze muis wel tot 70 uur mee en laadt deze ook snel weer op. Bekijk hier alle Logitech muizen.

Stuurwielen


Samen met Sony heeft Logitech de G20 Driving Force ontwikkeld, deze set bestaat uit een stuur en pedalen. Doordat Sony heeft geholpen met de ontwikkeling is deze dus 100% compatibel met PS3, PS4 en natuurlijk ook de pc. Deze set is ideaal als jij houdt van race spellen, door de versteviging van stalen kogellagers is de stuuras slijtvast en kan je er zoveel mee gamen als jij wilt. Bekijk hier nog meer bedieningsapparatuur van Logitech.