• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
 • In-house assemblage
 • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • Eigen technische dienst
 • We helpen je graag: 0572-328120

Pc-assemblage

Je eigen PC volledig naar wens samenstellen, maar in elkaar laten zetten door een ervaren systeembouwer?
Dat is de Azerty assemblageservice: je kiest zelf de componenten, onze experts verzorgen de montage.

Jouw computer op maat

Met de Azerty assemblageservice kies je zelf welke componenten je in je systeem wil hebben. Kom je er niet helemaal uit, of wil je laten checken of jouw configuratie goed samenwerkt en optimaal aansluit bij je wensen? Onze experts helpen je daar graag bij. Neem contact op met de particuliere afdeling klantenservice@azerty.nl, of als je een zakelijke klant bent, met je accountmanager of verkoop@azerty.nl.

Als je geen speciale wensen hebt, kun je ook voor een van onze Azerty Game-pc’s gaan: optimaal samengesteld door onze productexperts en geassembleerd door onze ervaren systeembouwers. Azerty Game-pc’s zijn er in diverse prijsklassen, zodat je voor elk budget terecht kan. Bovendien zijn we de meeste Azerty Game-pc’s uit voorraad leverbaar.

Grondig en zorgvuldig

Met een door Azerty geassembleerde pc kan je direct aan de slag. Als we er tijdens de assemblage achter komen dat een component defect is geleverd, vervangen we het direct. Om de werking van alle onderdelen en het systeem te valideren, gebruiken we geavanceerde testhardware. Het hele proces van zorgvuldige assemblage, validatietests en net kabelmanagement neemt doorgaans twee tot drie werkdagen in beslag, vanaf het moment dat alle onderdelen beschikbaar zijn.

Je kunt tijdens kantooruren live meekijken op onze assemblage-afdeling. Wil je kijken hoe jouw systeem in elkaar wordt gezet? Vermeld dit dan bij je bestelling.

Assemblage voor een volledig systeem

Bij volledige systeemassemblage monteren wij het systeem met de door jou gekozen onderdelen. Je kunt kiezen uit een, twee of drie jaar garantie. Binnen die periode krijg je naast fabrieksgarantie ook garantie op arbeidsloon voor het complete systeem. Als er een hardwaredefect optreedt, kan je dan de volledige PC inleveren. Azerty onderzoekt waar het probleem zit en lost het op. Op de afzonderlijke onderdelen blijft altijd de gewone fabrieksgarantie gelden.

De pc-assemblage omvat het volgende:

 1. Compatibiliteitscontrole
 2. BIOS-update
 3. Professionele assemblage
 4. Kabelmanagement
 5. Validatietests
 6. Zorgvuldige verpakking met opvulling
 7. 1, 2 of 3 jaar garantie op de werkuren van eventuele serviceaanvragen over het systeem als geheel (op de onderdelen blijft de originele fabrieksgarantie van toepassing)

De pc-assemblage omvat niet:

 1. Aanpassingen op de fabrieksgarantie van de onderdelen, de originele garantieduur en –voorwaarden blijven van toepassing op de afzonderlijke producten
 2. Garantie op problemen die veroorzaakt worden door onjuist gebruik, gebruikersschade, door software of door virussen
 3. Garantie op onderdelen die niet wordt gedekt door de fabrieksgarantie van het beschadigde onderdeel

Assemblage zonder besturingssysteem

Assemblage inclusief Windows-installatie

Let op: voeg zelf een Windows-licentie toe aan je bestelling.

Zakelijke assemblage

Deelassemblage

Onze assemblageservice biedt ook diverse overige diensten aan, voor wie slechts een deel van zijn pc wil laten assembleren of een upgrade wil laten uitvoeren. Een populaire deelassemblage is bijvoorbeeld de CPU- en koelermontage, waarbij de processor, de koeler en het geheugen alvast op het moederbord worden geïnstalleerd. De meest risicovolle stappen van het bouwen van een pc doen wij zo voor je.

Server- of workstation-assemblage

Met de gespecialiseerde hardware van een server of werkstation is de assemblage hiervan een vak apart. Als je dit door ons laat doen, ben je verzekerd van een professioneel geassembleerd systeem waarvan de onderdelen volledig zijn gecontroleerd op compatibiliteit en fabrieksdefecten.

NAS-assemblage

Wil je een NAS kopen maar vind je het iets te spannend om zelf de harde schijven te installeren? Plaats naast je NAS en de harde schijven die je wilt ook het NAS-assemblageproduct in je winkelwagentje en wij plaatsen de schijven voor je.

Overige diensten

Naast assemblage bieden wij ook enkele andere diensten aan. Let op, bij Windows installatie is de Windows licentie niet inbegrepen.