Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Azerty’s pc-assemblage

Bij ons laat je jouw pc bouwen. Of het nu gaat om een volledig systeem of om een deelassemblage, we kunnen het allemaal. Wat je ook kiest; kwaliteit staat altijd voorop.

Wat kan je allemaal verwachten bij een volledige assemblage?

Dit omvat de volledige assemblage:

  Compatibiliteitscontrole: we checken of alle componenten binnen jouw configuratie met elkaar samenwerken.

  BIOS-update: we zorgen ervoor dat jouw moederbord altijd voorzien is van de recentste BIOS en correct is ingesteld.

  Professionele assemblage: jouw pc wordt gebouwd door ervaren systeembouwers die dagelijks niets anders doen.

  Kabelmanagement: alle kabels in jouw systeem worden zeer zorgvuldig weggewerkt.

  Validatietest: het systeem wordt volledig getest. We voeren een geheugentest, stresstesten en grafische benchmarks uit.

  Zorgvuldige verpakking met opvulling: we pakken jouw pc zorgvuldig in, om ervoor te zorgen dat jouw systeem zo veilig mogelijk verstuurd wordt.

  1, 2 of 3 jaar ondersteuning op werkuren: bovenop de fabrieksgarantie op alle afzonderlijke onderdelen is het mogelijk om te kiezen voor 1, 2 of 3 jaar ondersteuning op de arbeid.

Volledig systeem laten bouwen

Kies je voor volledige systeemassemblage, dan bouwen wij jouw complete pc. Bij volledige assemblage is het mogelijk om een onderscheid te maken in één, twee of drie jaar ondersteuning. Met ondersteuning heb je garantie op de werkuren. Hoe dan ook, je behoudt altijd het recht op de fabrieksgarantie. Het is mogelijk om dit uit te breiden met garantie op de arbeidsuren. Als je pc ermee stopt, lever je jouw volledige systeem in. Wij speuren het probleem dan voor je op, en we zorgen ervoor dat je jouw pc snel weer kunt gebruiken.

Besturingssysteem

We kunnen ook een besturingssysteem installeren. Hiermee ontvang je jouw pc met Windows of een ander besturingssysteem en daarmee is het daadwerkelijk plug-and-play, wanneer je jouw pc ontvangt. Wil je graag dat wij Windows installeren, voeg daarvoor een Windows-licentie toe aan jouw bestelling en kies de juiste assemblagevorm.

Deelassemblages

Onze assemblageservice biedt ook diverse overige diensten aan, voor wie slechts een deel van zijn pc wil laten assembleren of een upgrade wil laten uitvoeren. Een populaire deelassemblage is bijvoorbeeld de CPU- en koelermontage, waarbij de processor, de koeler, de M.2 opslag en het geheugen alvast op het moederbord worden geïnstalleerd. De meest risicovolle stappen van het bouwen van een pc doen wij zo voor je en testen wij op goede werking.

Overige diensten

Naast een volledige assemblage bieden wij ook enkele andere diensten aan:

  • BIOS-update: laat jouw moederbord testen en voorzien van de meest recente BIOS-versie. Veel moederborden ondersteunen bepaalde processoren pas vanaf een bepaalde BIOS-versie.
  • Barebone assemblage: we bouwen ook barebones en installeren hierop een besturingssysteem.
  • Overige diensten: je harde schijf laten clonen, hash extractie of een screen-protector laten plakken op je nieuwe telefoon. Azerty doet het allemaal.

Server- of workstation-assemblage

Met de gespecialiseerde hardware van een server of werkstation is de assemblage hiervan een vak apart. Laat dit door ons uitvoeren en je bent verzekerd van een professioneel geassembleerd systeem, waarvan de onderdelen volledig zijn gecontroleerd op compatibiliteit en fabrieksdefecten.