• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Smart home

Een slim huis, ook wel smart home genoemd, is een woning die is voorzien van smart home producten. Dit zijn apparaten en systemen die via het internet verbonden zijn en op afstand kunnen worden bediend. Dankzij deze smart producten kun je taken zoals verlichting, verwarming, beveiliging of entertainment automatiseren en beheren via een smartphone, stemopdracht of ander slim apparaat. Bij Azerty bieden we jou een breed scala aan innovatieve smart home oplossingen. Benieuwd hoe jij van jouw huis ook een slimme woning maakt? Wij helpen je graag met het vinden van de smart home technologie die bij jou wensen en behoeften past!


Verlichting


Sensors


Slimme speakers


Slimme stekkers


Deurbellen

BasissationBasissation

Basisstations


IP camera's


Thermostaten

Alle Smart Home

Wat is een smart home?

Een smart home is een huis uitgerust met apparaten die je op afstand kunt bedienen via een smartphone of een ander netwerkapparaat. Van slimme verlichting die je met je stem regelt tot beveiligingscamera's die je vanaf elke locatie kunt bekijken – het doel is om je dagelijks leven te vereenvoudigen en te automatiseren. Met smart home technologie kun je routines instellen die passen bij jouw levensstijl, energie besparen en je huisbeveiliging verbeteren.

Uitgebreid assortiment aan smart home producten

Bij Azerty bieden we een breed scala aan smart home producten. Denk aan:

  • Slimme verlichting: Bedien de verlichting vanaf elke locatie, stel timers in of creëer sfeerverlichting.
  • Slimme thermostaten: Bespaar energie door je verwarming efficiënter te beheren.
  • Beveiligingscamera's en alarmsystemen: Houd je huis veilig, waar je ook bent.
  • Slimme deurbellen: Zie wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.
  • Slimme stekkers en schakelaars: Maak elk apparaat slim door het op afstand te kunnen bedienen en automatiseren.

Maak de slimme keuze met Azerty

Kies voor gemak, veiligheid en efficiëntie. Kies voor smart home producten van Azerty en maak van jouw huis een slim huis. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en zet de stap naar een comfortabeler en slimmer thuis. 

Bestel jouw smart home producten eenvoudig online

Het bestellen van jouw smart home producten bij Azerty is eenvoudig. Navigeer naar onze website, kies de producten die je leven makkelijker maken en plaats ze in je winkelwagen. Met een paar klikken is je bestelling compleet en zorgen wij dat deze snel jouw kant op komt.

Twijfel je nog over welke smart home producten het beste bij jou passen? Geen zorgen! Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Neem contact met ons op, en we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

loader
Bezig met laden...