• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Deur & raam

Wil jij jouw smart home veiliger maken? Kies dan voor een deursensor. Een raam- of deursensor is een slimme sensor die bewegingen detecteert en verschillende toepassingen mogelijk maakt in jouw slimme woning. Zo kun je automatisch verlichting inschakelen als je een ruimte binnen loopt of ontvang je meldingen van ongewenste bewegingen in je woning. De deursensor of raamsensor is in vele maten beschikbaar. Twijfel je welke smart sensor het beste bij jouw woning past? Wij helpen je graag verder met het vinden van de meest passende smart home techologie. Lees snel verder!

Er zijn 10 resultaten gevonden

Er zijn 10 resultaten gevonden

Waarom een deursensor?

Een deursensor is een essentieel onderdeel van een slim beveiligingssysteem. Het detecteert wanneer een deur wordt geopend of gesloten, waardoor je direct een melding ontvangt op je smartphone of tablet. Of je nu wilt weten wanneer je kinderen thuiskomen van school, je huis wilt beveiligen tegen indringers, of gewoonweg wilt controleren of je deuren goed gesloten zijn, met een deursensor hoef je je geen zorgen meer te maken.

Een deursensor uit het assortiment van Azerty

Bij Azerty hebben we een breed scala aan deursensoren om aan verschillende behoeften te voldoen. Onze deursensoren zijn eenvoudig in te stellen en zijn draadloos in gebruik. Onze deursensoren zijn ook geschikt voor plaatsing op het raam. Dit geeft je de mogelijkheid alle ingangen in het huis te beveiligen.

Bestel eenvoudig bij Azerty

Het bestellen van een raam- en deursensor bij Azerty is eenvoudig en snel. Met slechts een paar klikken heb je jouw gewenste deur- en raamsensor in je winkelwagen geplaatst en kun je veilig afrekenen. Bovendien profiteer je van onze snelle levering, waardoor je jouw nieuwe deursensor snel in huis hebt. En mocht je toch nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat ons deskundige team klaar om je te helpen.

 

loader
Bezig met laden...