• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Printers

Een printer is een apparaat die meestal verbonden is aan een computer, een digitale camera of aan een scanner. Printers zijn ontworpen om bestanden af te drukken, over het algemeen op verschillende soorten papier. Een deel van de printers beschikt ook over de functie om te kopiëren. Bekende merken van printers zijn bijvoorbeeld HP, Epson, Canon en Xerox.

Printers

Er zijn 879 resultaten gevonden

1-24 van 879 resultaten
Pagina

Er zijn 879 resultaten gevonden

1-24 van 879 resultaten
Pagina

Laserprinter

Een laserprinter maakt gebruik van lichttechnologie bij het afdrukken van teksten en afbeeldingen op papier. In de printer zit een drum (koker) die lichtgevoelig is en middels elektriciteit een negatieve lading krijgt. Daarna wordt de tekst of de afbeelding op de drum geprojecteerd en volgt er blootstelling aan tonerpoeder. Het tonerpoeder wordt vervolgens afgestoten door de niet-belichte vlakken op de drum, die over het papier rolt en door middel van verwarming het doelbestand afdrukt.

Meer informatie
printer laserprinter kantoorprinter laserprinter kantoor
printer kantoor all in oneprinter kantoor all in one

All-in-one printer

Met een all-in-one printer heb je de mogelijkheid om zowel te scannen, als kopiëren en printen. Voor het kopiëren hoeven deze printers niet verbonden te zijn aan een computer. All-in-one printers zijn voornamelijk geschikt voor consumenten die ze thuis gebruiken, of voor bedrijven die gevestigd zijn in kleinere kantoren. Meestal is de technologie gebaseerd op die van inketprinters en in sommige gevallen op die van laserprinters.

Meer informatie

Inkjet printer

Een inkjet printer brengt inkt aan op het papier waarop bestanden en afbeeldingen worden afgedrukt. Hoewel de inktpatronen relatief kostbaar zijn, worden de inkjetprinters tegen een betaalbare prijs aangeboden. De inkjet printer is uitgevonden in 1971, maar het duurde tot 1984 voor deze ook beschikbaar werd voor consumenten. Deze zogenaamde ThinkJet printer werd ontworpen en geïntroduceerd door fabrikant Hewlett Packard.

Meer informatie
Inkjet printer Inkjet printer
printer met wifiprinter met wifi

Printer met Wifi

Een printer met Wifi kan een laser-, inkjet- of all-in-one printer zijn die beschikt over een draadloze verbinding met het netwerk. Deze printers hoef je dus niet aan te sluiten op een PC of laptop om er gebruik van te kunnen maken. Ook heb je geen last van allerlei kabels, waarmee een kantoor of thuisomgeving al snel rommelig wordt. In plaats daarvan kun je printers met Wifi aansturen vanuit de cloud en sommige zelfs met een app op je telefoon.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Een printer is een apparaat die meestal verbonden is aan een computer, een digitale camera of aan een scanner. Printers zijn ontworpen om bestanden af te drukken, over het algemeen op verschillende soorten papier. Een deel van de printers beschikt ook over de functie om te kopiëren en te scannen, wat deze met name in een kantooromgeving onmisbaar maken. Bekende merken van printers zijn bijvoorbeeld HP, Epson, Canon en Brother.