• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Azerty zakelijk

Azerty biedt jou als zakelijke klant talloze voordelen. Binnen twee minuten heb je zelf een zakelijk account aangemaakt, maar je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met een van onze zakelijke medewerkers. Zij kunnen dan meteen eventuele vragen die je hebt beantwoorden.

Accountmanagers

Onze accountmanagers staan elke werkdag van 9:00 tot 17:30 uur voor je klaar! Heb je al een eigen accountmanager? Je kunt de contactgegevens van jouw accountmanager ook vinden in je Account.

Voordelen

Eigen accountmanager
Snel, accuraat en flexibel zijn is essentieel voor ons als webwinkel. Daarom maak je heldere afspraken met je eigen accountmanager en krijg je snel antwoord op al je vragen. Onze accountmanagers geven advies dat is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Al een bestelling geplaatst, maar wil je toch nog iets aanpassen? Ook orderwijzigingen zijn in een handomdraai gedaan.


Voor 23:00 uur besteld, morgen geleverd
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je bestelling, dus wij doen er alles aan om een snelle levering te realiseren. Bestellingen die op werkdagen voor 23:00 uur geplaatst worden en volledig bij ons op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verzonden.


Eigen referentienummers
Om je eigen administratie eenvoudig op orde te houden, bieden wij de mogelijkheid om eigen referentienummers toe te voegen aan je orders. Zo is het extra eenvoudig om de juiste bestelling aan het juiste project te koppelen en bespaart het administratieve tijd en rompslomp.


Meer dan alleen IT-hardware
Je kent Azerty als leverancier van IT-hardware, maar we doen veel meer dan dat: we verzorgen ook garantie, support, onderhoud en assemblage, om maar een greep te doen uit wat wij bieden in samenwerking met onze partners. We bieden garanties aan met uitbreidingen en support voor én na de aankoop. Daarnaast bieden we onderhoud in de breedste zin van het woord, van schoonmaken van apparaten tot het aansluiten op locatie. Ook assembleren we op maat gemaakte pc’s met ondersteuning en garantie naar wens. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.


Volumekorting bij grote aantallen
Bestel je grote aantallen van hetzelfde product? Wellicht is het mogelijk om een volumekorting te krijgen bovenop onze gebruikelijke lage prijzen. Neem contact op met je accountmanager en informeer naar de mogelijkheden.

Kopen op rekening
Je kunt als zakelijke klant bij ons bestellen en betalen wanneer je de goederen ontvangen hebt. Dit biedt zekerheid en zorgt voor een snel en efficiënt inkoopproces. Wil je op rekening betalen? Onze administratie voert hiervoor eerst een kredietcheck uit. Neem om dit proces in gang te zetten contact op met je accountmanager.


Eigen assortiment
Wanneer je bepaalde producten herhaaldelijk wilt bestellen, kun je een eigen deelassortiment aanleggen. Zo beheer je jouw eigen beknopte overzicht van ons uitgebreide assortiment.


Afhalen buiten kantooruren mogelijk
Haal je je order liever persoonlijk af? In de avonden en op zaterdag is onze afhaalbalie in Raalte ook buiten kantooruren geopend. Kijk hiervoor de exacte openingstijden.


Professionele serviceafdeling
Als particulier heb je een herroepingsrecht, maar voor zakelijke klanten geldt deze regeling niet. Wil je je producten bij nader inzien toch terugsturen? Omdat wij goede service belangrijk vinden, zoeken we samen naar een oplossing. Wij verwerken restockingskosten niet bij voorbaat in de verkoopprijs. Per geval zoeken we uit of een product teruggenomen kan worden en welke eerlijke kosten hierbij komen kijken. Liever toch vooraf je restockingskosten verrekenen? Informeer bij je accountmanager naar de mogelijkheden om deze vooraf af te kopen.
Kijk voor meer informatie ook op onze servicepagina.

Contact


+31 572 32 81 23
verkoop@azerty.nl
Onze accountmanagers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:30 uur.

Nieuwsupdates

OperationAIR (Assist in Respiration)

Vanuit de TU Delft is het initiatief gestart om op zeer korte termijn een relatief simpel en goedkoop beademingsapparaat te ontwikkelen als noodoplossing: OperationAIR (Assist In Respiration). Hiermee kunnen patiënten beademd worden die anders niet meer in aanmerking zouden komen voor deze intensieve zorg. Tijdens het ontwerpproces van het prototype is er gebruik gemaakt van de Noctua NF-A8 5V PWM USB 80mm Fan die geleverd is door ons.

Het maakt ons blij en trots om te zien dat wij kunnen bijdragen aan zo'n mooi project!

Volg het hele project via: https://www.operationair.org/

Wij leveren Logitech artikelen aan de zorg

Door de coronacrisis zijn er verschillende maatregelen getroffen door de overheid. Deze hebben enorme impact op ons leven en vooral op onze fysieke contacten. Logitech heeft veel artikelen in hun assortiment die het gemakkelijk maken om op afstand met elkaar te communiceren, denk aan webcams. Doordat er zoveel mogelijk wordt thuisgewerkt in Nederland, maar ook in de rest van de wereld treedt er nu een enorme schaarste op. Logitech wil ervoor zorgen dat hun producten tijdens deze schaarste op de plekken terecht komen waar ze het hardst nodig zijn, en dat is in de zorg. Azerty helpt Logitech hierbij door de producten uit te leveren aan de zorg.

Officieel partner Samsung Mobile

Azerty mag zich officieel partner noemen van Samsung Mobile. Samsung heeft veel te bieden op het gebied van telefonie. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jou nog beter helpen bij de aanschaf van een Samsung mobiele telefoon.

Azerty levert ook aan Curaçao!

Aan het begin van de coronacrisis werd het duidelijk dat vluchten naar Curaçao werden opgeschort. Hierdoor kan er voor een lange periode geen vracht meer naar Curaçao gestuurd worden. Daarom hebben we alles in werking gesteld om ervoor te zorgen dat onze klant in Curaçao de producten nog kon ontvangen, zodat het werk daar ook door kan gaan. Met spoed hebben we de order klaargezet. Deze is op tijd opgehaald door de vervoerder en kon mee met voorlopig de laatste vlucht naar Curaçao