Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Azerty zakelijk

Cloud

Overal samenwerken, kostenefficiënt

Security

Voorbereid, veilig werken

ICT-hardware

Hardware snel geleverd, compleet portfolio

Services

Faciliterend, core business, lifecycle

Beheer/engineers

On-premise, technische capaciteit

Communicatie

Communicatie, samenwerken, bellen

Consultancy

Advies, ontwerp, ICT-roadmap

Connectiviteit

Performance, verbinding

Cloud

Bestanden opslaan, veilig samenwerken en toch gebruik maken van je eigen netwerk en bedrijfsapplicaties. Met hetzelfde gemak alsof je op kantoor werkt. Dit kan zonder zorgen met Microsoft 365, Windows 11 gecombineerd met Azure. 

Moet je nieuw investeren in je netwerk omgeving of werkplekken, dan kan werken vanuit de cloud een prima oplossing zijn. Heb je hele specifieke applicaties, wellicht is een hybride oplossing dan beter.

Met een cloud-oplossing heb je de kosten in de hand. Gebruikers toevoegen of afschalen? Uiteraard bieden we deze flexibiliteit. We faciliteren je volledig op het gebied van beheer en onderhoud. 

Meer weten? Neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

Security

ICT-faciliteiten wil je het liefst overal kunnen gebruiken, zonder beperkingen. Of dit nu op kantoor is, vanuit huis of ergens anders.

Veiligheid is daarbij van groot belang. Zijn mijn mails wel encrypted, kan ik veilig bestanden openen? Kan ik een mail zomaar openen, hoe zit het met spam en phising? Hoe makkelijk kan ik gehackt worden?

Kortom, voldoende vragen om een serieus naar te kijken en wellicht actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een pen-test of dark web scan om risico’s in beeld te brengen.

Wij kunnen dat voor je verzorgen en de nodige aanpassingen doen. Of wellicht wil je gewoon een second opinion over je security.

Weten hoe dat werkt? Neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

ICT-hardware

Diensten en service zijn belangrijk, maar zonder de juiste hardware kun je weinig.

Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio, waarbij we voor jou als klant altijd de juiste oplossing hebben.

Tal van gerenommeerde merken, snelle levering, vaak uit voorraad, maken ons tot een prima partner in business.

Zoek je een speciale configuratie op maat? Onze eigen technische dienst configureert deze graag voor je.

Heb je behoefte aan je eigen samengestelde portfolio?  Wil je rechtstreeks je inkoop aan ons systeem koppelen? Wij faciliteren je daarin.

Meer weten? Neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl. Of ga direct naar onze webshop.Services

Als bedrijf wil je gefaciliteerd worden op ICT-vlak. Hoe ga je om met data- en hardwarevernietiging? Koop je tijdig nieuwe hardware of wil je een DaaS-oplossing (Device as a Service) met vaste maandelijkse investeringen?

Het plaatsen van een bedrijfsimage, registreren van mobiele toestellen of assemblage: allemaal werkzaamheden die wij voor je kunnen uitvoeren. 

Wij leveren tal van ICT-services, lifecycle management en logistieke oplossingen. We faciliteren onze relaties, waardoor jouw collega’s zich kunnen focussen op hun core werkzaamheden.

Weten hoe dat werkt? Klik hier voor meer informatie over Azerty IT services, of neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

Beheer/engineers

Werk je nog niet (geheel) in de cloud en heb je on-site servers en devices, wij kunnen je daarbij ondersteunen en faciliteren.

Iedere organisatie heeft wel een tijdelijk extra handjes nodig. Installatie van een groot project, tijdelijk vervanging van een systeembeheerder, er zijn altijd wel situaties te bedenken.

Wij kunnen je daarbij helpen. Een engineer nodig of een second opinion? Neem gerust contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

Communicatie

Communicatie, iets wat je efficiënt en met de juiste oplossing wilt doen. Wat past het beste bij jouw bedrijf? Met onze VoIP-oplossing bieden wij een moderne, schaalbare oplossing. Vast-mobielintegratie is uiteraard mogelijk.

Een Microsoft Teams-oplossing is onderhand niet meer weg te denken binnen de huidige communicatiemogelijkheden. Het biedt verschillende voordelen: minder fysieke meetings nodig, alle informatie om samen te kunnen werken op één plek beschikbaar en hogere medewerkerstevredenheid.

Meer weten? Neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

Consultancy

Hoe staat je ICT-omgeving ervoor, welke vervolgstappen passen het beste bij jouw businessmodel? Is je connectiviteit wel up-to-date? Ga ik over naar VoIP of toch naar Microsoft Teams? Of is een combinatie beter? Vragen te over, maar hoe kom je tot een goed advies? Wat past het beste binnen jouw organisatie?

Onze consultants nemen eerst de processen binnen je organisatie onder de loep en kijken naar jouw business. Aan de hand van ons advies, kunnen we samen bepalen wat het beste past binnen jouw organisatie en bij jouw business.

Advies nodig? Neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

Connectiviteit

Wat is belangrijk om je business goed te kunnen doen? Betrouwbaarheid, veiligheid of toch snelheid?  Uiteraard wil je alle drie. De juiste ICT-infrastructuur ga je pas missen als er even geen verbinding meer is.

ICT-infrastructuur is het geheel van alle hard- en software. Nodig om je business goed te kunnen draaien.

Heb je meerdere locaties? Heb je de juiste, veilige segmentering binnen je netwerk? Hoe is VoIP binnen je netwerk geïmplementeerd?

Kortom, veel belangrijke zaken welke de kwaliteit van je connectiviteit bepalen. We adviseren je er graag over, al dan niet door ons geïmplementeerd en beheerd.

Meer weten? Neem contact op via 0572-328123 of mail zakelijk@azerty.nl

Oude content hieronder

Azerty biedt jou als zakelijke klant talloze voordelen. Binnen twee minuten heb je zelf een zakelijk account aangemaakt, maar je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met een van onze zakelijke medewerkers. Zij kunnen dan meteen eventuele vragen die je hebt beantwoorden.

Accountmanagers

Onze accountmanagers staan elke werkdag van 9:00 tot 17:30 uur voor je klaar! Heb je al een eigen accountmanager? Je kunt de contactgegevens van jouw accountmanager ook vinden in je Account.

Voordelen

Eigen accountmanager
Snel, accuraat en flexibel zijn is essentieel voor ons als webwinkel. Daarom maak je heldere afspraken met je eigen accountmanager en krijg je snel antwoord op al je vragen. Onze accountmanagers geven advies dat is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Al een bestelling geplaatst, maar wil je toch nog iets aanpassen? Ook orderwijzigingen zijn in een handomdraai gedaan.


Voor 23:00 uur besteld, morgen geleverd
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je bestelling, dus wij doen er alles aan om een snelle levering te realiseren. Bestellingen die op werkdagen voor 23:00 uur geplaatst worden en volledig bij ons op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verzonden.


Eigen referentienummers
Om je eigen administratie eenvoudig op orde te houden, bieden wij de mogelijkheid om eigen referentienummers toe te voegen aan je orders. Zo is het extra eenvoudig om de juiste bestelling aan het juiste project te koppelen en bespaart het administratieve tijd en rompslomp.


Meer dan alleen IT-hardware
Je kent Azerty als leverancier van IT-hardware, maar we doen veel meer dan dat: we verzorgen ook garantie, support, onderhoud en assemblage, om maar een greep te doen uit wat wij bieden in samenwerking met onze partners. We bieden garanties aan met uitbreidingen en support voor én na de aankoop. Daarnaast bieden we onderhoud in de breedste zin van het woord, van schoonmaken van apparaten tot het aansluiten op locatie. Ook assembleren we op maat gemaakte pc’s met ondersteuning en garantie naar wens. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.


Volumekorting bij grote aantallen
Bestel je grote aantallen van hetzelfde product? Wellicht is het mogelijk om een volumekorting te krijgen bovenop onze gebruikelijke lage prijzen. Neem contact op met je accountmanager en informeer naar de mogelijkheden.

Kopen op rekening
Je kunt als zakelijke klant bij ons bestellen en betalen wanneer je de goederen ontvangen hebt. Dit biedt zekerheid en zorgt voor een snel en efficiënt inkoopproces. Wil je op rekening betalen? Onze administratie voert hiervoor eerst een kredietcheck uit. Neem om dit proces in gang te zetten contact op met je accountmanager.


Eigen assortiment
Wanneer je bepaalde producten herhaaldelijk wilt bestellen, kun je een eigen deelassortiment aanleggen. Zo beheer je jouw eigen beknopte overzicht van ons uitgebreide assortiment.


Afhalen buiten kantooruren mogelijk
Haal je je order liever persoonlijk af? In de avonden en op zaterdag is onze afhaalbalie in Raalte ook buiten kantooruren geopend. Kijk hiervoor de exacte openingstijden.


Professionele serviceafdeling
Als particulier heb je een herroepingsrecht, maar voor zakelijke klanten geldt deze regeling niet. Wil je je producten bij nader inzien toch terugsturen? Omdat wij goede service belangrijk vinden, zoeken we samen naar een oplossing. Wij verwerken restockingskosten niet bij voorbaat in de verkoopprijs. Per geval zoeken we uit of een product teruggenomen kan worden en welke eerlijke kosten hierbij komen kijken. Liever toch vooraf je restockingskosten verrekenen? Informeer bij je accountmanager naar de mogelijkheden om deze vooraf af te kopen.
Kijk voor meer informatie ook op onze servicepagina.

Contact


+31 572 32 81 23
verkoop@azerty.nl
Onze accountmanagers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:30 uur.

Nieuwsupdates

OperationAIR (Assist in Respiration)

Vanuit de TU Delft is het initiatief gestart om op zeer korte termijn een relatief simpel en goedkoop beademingsapparaat te ontwikkelen als noodoplossing: OperationAIR (Assist In Respiration). Hiermee kunnen patiënten beademd worden die anders niet meer in aanmerking zouden komen voor deze intensieve zorg. Tijdens het ontwerpproces van het prototype is er gebruik gemaakt van de Noctua NF-A8 5V PWM USB 80mm Fan die geleverd is door ons.

Het maakt ons blij en trots om te zien dat wij kunnen bijdragen aan zo'n mooi project!

Volg het hele project via: https://www.operationair.org/

Wij leveren Logitech artikelen aan de zorg

Door de coronacrisis zijn er verschillende maatregelen getroffen door de overheid. Deze hebben enorme impact op ons leven en vooral op onze fysieke contacten. Logitech heeft veel artikelen in hun assortiment die het gemakkelijk maken om op afstand met elkaar te communiceren, denk aan webcams. Doordat er zoveel mogelijk wordt thuisgewerkt in Nederland, maar ook in de rest van de wereld treedt er nu een enorme schaarste op. Logitech wil ervoor zorgen dat hun producten tijdens deze schaarste op de plekken terecht komen waar ze het hardst nodig zijn, en dat is in de zorg. Azerty helpt Logitech hierbij door de producten uit te leveren aan de zorg.

Officieel partner Samsung Mobile

Azerty mag zich officieel partner noemen van Samsung Mobile. Samsung heeft veel te bieden op het gebied van telefonie. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jou nog beter helpen bij de aanschaf van een Samsung mobiele telefoon.

Azerty levert ook aan Curaçao!

Aan het begin van de coronacrisis werd het duidelijk dat vluchten naar Curaçao werden opgeschort. Hierdoor kan er voor een lange periode geen vracht meer naar Curaçao gestuurd worden. Daarom hebben we alles in werking gesteld om ervoor te zorgen dat onze klant in Curaçao de producten nog kon ontvangen, zodat het werk daar ook door kan gaan. Met spoed hebben we de order klaargezet. Deze is op tijd opgehaald door de vervoerder en kon mee met voorlopig de laatste vlucht naar Curaçao