• azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Narrowcasting

Winkel
Nunspeet
Spoorwegovergang
Zwembad
Bakker
Azerty balie

Met narrowcasting communiceer je met een beeldscherm met jouw doelgroep. Met het Content Management Systeem maak je eenvoudig zelf een uitzending waardoor jij bepaalt wat je laat zien. 

Met de planner in het CMS kan dit tijdgebonden en door een koppeling te maken met een database of RSS-feed kan je in dezelfde lay-out de uitzending afwisselen met dynamische informatie. Denk daarbij aan reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, het laatste nieuws, weersverwachting enz. 

Narrowcasting kan bestaan uit één of meerdere beeldschermen waaraan een narrowcastingplayer is aangesloten die geplaatst zijn in een ruimte of meerdere ruimtes verspreidt door het land.

Daarbij maakt het niet uit of dit beeldscherm groot, klein, horizontaal, verticaal, binnen, buiten, in Vlissingen of Groningen geplaatst is.

Een narrowcastingplayer kan ook aangesloten worden op een beamer, videowall, ‘outdoor’ LED scherm of een touchscherm. Met een touchscherm is interactie mogelijk met degene die het beeldscherm gebruikt.

Sfeerfoto zwembadSfeerfoto zwembad
Sfeerfoto zwembadSfeerfoto zwembad

Hoe werkt narrowcasting?

 

Narrowcastingplayer
De narrowcastingplayer is een klein computertje in een metalen behuizing en ongeveer net zo groot als een pakje speelkaarten. Hierdoor is deze eenvoudig te plaatsen in de buurt van (achter?) het beeldscherm. Doordat de narrowcastingplayer is aangesloten op het internet, kan deze verbinding maken met een webserver waar de uitzendgegevens staan die via het online Content Management Systeem (beheersysteem) door de gebruiker beschikbaar zijn gesteld.

Koppelingen
Via dezelfde internetverbinding is het ook mogelijk om een koppeling te maken met databases die gegevens van reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, woningen, auto’s enz. bevatten. Maar ook nieuws van Facebook, eigen website, lokaal- en internationaal nieuws, verkeersinformatie, weersverwachting enz. kunnen allemaal automatisch en in eigen huisstijl worden weergegeven.

Beeldschermen
Communiceren via beeldschermen, dat is waar wij goed in zijn. Maar ook voor alles er om heen, zoals professionele LED- en touch-beeldschermen voor een prima prijs, goede garantie en klasse service. Niet alleen voor beeldschermen ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor het bevestiging- of ophangmateriaal voor de beeldschermen, alle soorten kabels, HDMi splitters en netwerk-routers. Uiteraard adviseren wij jou graag welk soort beeldscherm in jouw specifieke situatie nodig is. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waarover wij praten en adviseren wij je graag.

Sfeerfoto bakkerijSfeerfoto bakkerij

 

Waarom narrowcasting?
Narrowcasting is veel méér dan alleen een beeldscherm met wat informatie erop. Hieronder hebben we nog wat punten opgesomd waaruit je kan opmaken waarom wij dat vinden.

 • Narrowcasting heeft een hoge attentiewaarde.
 • Narrowcasting wordt ook ingezet om sfeer en emotie mee te geven.
 • No-nonsense begeleiding van A tot Z.
 • Lage overheadkosten dus gewone prijzen.
 • Ons CMS is een bewezen systeem dat gekoppeld is aan vele narrowcastingschermen door heel het land.
 • De huidige generatie narrowcasting LED-schermen geven het interieur een moderne uitstraling.
 • Narrowcasting van Azerty is onafhankelijk, dus je bepaalt zelf wat en wanneer er vertoond wordt.
 • Narrowcasting van Azerty is onafhankelijk, dus geen ongewenste reclames!
 • Narrowcasting is verbonden met het internet waardoor er altijd actuele informatie vertoond wordt.
 • De narrowcasting is zelf voorzienend te maken waardoor er zonder omkijken, een actuele presentatie is.
 • Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 mensen die naar narrowcasting kijkt, een niet geplande aankoop doet.
Sfeerfoto zwembadSfeerfoto zwembad

 

Waar en voor wie?
Narrowcasting wordt toegepast op de volgende locaties: wachtruimte, entree, personeelskantine, sportkantine, zwembad, koffiehoek, showroom, winkelruimte, etalage, kleedruimte, beursstand, restaurant, snackbar, outdoor enz. Samengevat vind je narrowcasting terug in de volgende branches: overheid, cultuur, sport indoor en outdoor, zwembad, voetbal, kapper, automotive, onderwijs, horeca, recreatie en tourisme, industrie, gezondeidszorg, welzijnszorg, financiële dienstverlening, handel en retail, facilitaire dienstverlening, informatie en communicatie, bouw- en vastgoed, zakelijke dienstverlening enz.

Wat zend je uit?
Met narrowcasting van Azerty informeer je in eigen huisstijl en bepaal je zelf wat je op het narrowcastingscherm laat zien. Denk daarbij aan: bewegwijzering, sluitingstijden tijdens vakantieperiodes, aankondigingen van een braderie, aanbiedingen, personeelslid van de maand, het laatste nieuws, nieuwste producten, diensten, de actuele weersverwachting, bijzonderheden over de locatie, actuele verkeersinformatie, OV aankomst- en vertrektijden, verwijzingen naar websites, zonnepaneel-rendement-info, aankondigingen van personeelsuitje, prijslijsten, omzet prognoses enz.

Sfeerfoto informatiepuntSfeerfoto informatiepunt

 

Eenvoudig
Met het door onszelf ontwikkelde Content Management Systeem (CMS), kan je overal waar een internetverbinding is, op een -al zeggen we het zelf- kinderlijk eenvoudige wijze een uitzending maken, aanpassen of plannen. Zo is het mogelijk om met de planner een doelgroep gerichte uitzending op een van te voren bepaalde dag, periode, tijdstip en beeldscherm nog specifieker te laten zien. Met het CMS kan voor vele beeldschermen uitzendingen maken en aansturen. Of deze beeldschermen nu verspreid zijn door het pand, geplaatst zijn in meerdere vestigingen door het land of bij een entree boven elkaar staan, alles is overzichtelijk aan te sturen vanuit het CMS.

 • Kan gebruikt worden door meerdere gebruikers die elk een eigen inlog krijgen en rechten.
 • Is op maat gemaakt. Een gebruiker ziet alleen de opties waar toestemming voor gegeven is.
 • Is gebruiksvriendelijk door drag & drop user interface en heeft geen buttons in beeld die er niet toe doen.
 • Is webbased, dus overal waar een device met een internetverbinding is, kan het CMS gebruikt worden.
 • Krijgt regelmatig updates.
 • Het CMS kan ook plannen. Zo kan je zelf bepalen wat en wanneer er uitgezonden wordt.
 • Zijn er meerdere uitzendingen, dan zijn deze per dag en per uur in te plannen.
 • Het CMS kan meerdere players tegelijk aansturen maar ook een player individueel.
 • Op de Systeem pagina van het CMS kan je zien of de player online is en kan je de player aansturen.
 • Is de player offline dan blijft de laatst gedownloade uitzending zichtbaar, dus géén zwart beeld.
Sfeerfoto cultuurhuisSfeerfoto cultuurhuis

 

Het CMS
Met het CMS kan je dus niet alleen een uitzending maken, het is ook mogelijk om het CMS te koppelen met een database. Zo’n database kan verschillende soorten informatie bevatten, denk daarbij aan reserveringen, prijslijsten van kassasystemen, sportuitslagen, nieuwsberichten van website... enz. Op deze manier kan kan je pagina’s laten zien in de uitzendingen die automatisch voorzien worden van informatie. In combinatie met je eigen pagina’s, het lokale weer en nieuws blijft de narrowcasting altijd actueel.

Zelf doen of uitbesteden?
Met ons Content Management Systeem kan je werkelijk kinderlijk eenvoudig zelf d.m.v. drag & drop narrowcastingpagina’s maken en uitzenden. Met daarbij onze support. Dan gaat het helemaal goed komen met jouw narrowcasting. Om nóg professioneler voor de dag te komen, kunnen wij professionele, geanimeerde en aansprekende narrowcasting slides (pagina’s) maken. 

Geen tijd of mogelijkheden om zelf een uitzending te maken? Dan kan je de content bij ons aanleveren die op de narrowcasting vertoond mag gaan worden, denk daarbij aan teksten en afbeeldingen. Wij maken hier dan professioneel uitziende slides van en zetten deze ‘klaar voor gebruik’ in het CMS. Deze slides kunnen dan eenvoudig d.m.v. drag & drop in een uitzending gezet worden en voor publicatie verstuurd worden naar het beeldscherm(en). Het is uiteraard ook mogelijk dat er filmpjes, PDF bestanden e.d. aangeleverd worden. Er kan ook content aangeleverd worden van/door adverteerders, ook hier maken wij representatieve slides van.

Voorbeeld CMS NarrowcastingVoorbeeld CMS Narrowcasting

 

Narrowcasting van Azerty is ‘All Inclusive’

 • Plug & play narrowcastingplayer inclusief stroomkabel, HDMI kabel en netwerkkabel.
 • Bij defect wordt narrowcastingplayer kosteloos vervangen.
 • De narrowcastingplayers zijn plug & play, ook de eventuele vervangende narrowcastingplayer.
 • Weerpagina met actueel lokaal weerbeeld en voorspelling voor komende dagen.
 • Tickertape met eigen logo, tekst, tijd en nu.nl feeds.

Het CMS van Azerty is ‘All Inclusive’

 • Aanmaken van klant en gebruiker.
 • Is op maat gemaakt. Een gebruiker kan alleen toegang krijgen tot opties waar toestemming voor gegeven is.
 • Krijgt regelmatig updates.
 • Eén aanspreekpunt met 24/7 support èn service.
 • Ondersteuning bij het plaatsen van content in het CMS.
 • Dagelijks een backup van de content van de narrowcastingplayer.
 • Dagelijks een backup van de narrowcastingcontent van het CMS.
Voorbeeld CMS NarrowcastingVoorbeeld CMS Narrowcasting

Narrowcasting van Azerty is ‘All Inclusive’

Azerty biedt dus narrowcasting aan waarbij alles inclusief is. Het enige waar je in principe zorg voor moet dragen is stroom, een internetverbinding en een beeldscherm. En mocht je nog geen beeldscherm hebben, uiteraard hier kunnen wij jou hier bij Azerty ook mee helpen. Wij kennen ze allemaal en in werkelijk iedere situatie: professioneel, budget, groot, klein, buiten, binnen, statisch of interactief.

Wij komen graag in contact met je!

Mocht je narrowcasting wensen hebben, meer willen weten over narrowcasting of kan je hulp gebruiken bij het vormgeven van jouw unieke narrowcastingproject, bel dan met onze specialist Simon Ouwerkerk 0572 - 21 40 05, hij staat je graag te woord en geeft je het allerbeste advies. Een e-mail naar hem sturen kan natuurlijk ook: narrowcasting@azerty.nl. Wij horen graag van je!

loader
Bezig met laden...